• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kicsy-t másképp

Holecz Krisztián (Kicsy) is rajthoz ál a MARB Északi Régiójának nyolcadik futamán, a Felsőnyárád és Sajókaza között megrendezésre kerülő Rally Sprinten. A november 15-16.-i versenyre a váci pilóta a jól megszokott Ladát egy igazi, ízig - vérig gyári versenyautóra, a Bakó Lászlóék által felkészített Citroen C2 R2-re cseréli.


Kicsy életében először vezet majd elsőkerekes versenyautót és természetesen nagy várakozással tekint a hétvége elé:

„Ez egy nagy álom, már régóta tárgyalok Bakó Lacival az autóról, nagyon ki szerettem volna már próbálni ezt a kis R2-es méregzsákot. A licences kategóriába neveztünk, nem fogunk beleszólni a helyi bajnokságba. Szombaton tesztelünk, beállítjuk az autót, vasárnap pedig versenyzünk, összesen hat szakaszt kell majd teljesítenünk. Nagy kockázatot nem akarok vállalni, ahol tudom, ott elnyomom, de nem életre-halálra fogunk autózni, majd meglátjuk. Szerintem a harmadik-negyedik gyorsra fogom kellőképp kiismerni a C2-t, onnantól kezdve szeretnék a lehető leggyorsabban autózni vele.”

Nem csak a versenygép, hanem a navigátor is új lesz Kicsy számára, ez alkalommal ugyanis Csáki Richárd diktálja majd az itinert a jobb 1-ben.

„Nagyon nagyon régen mentünk már együtt, de akkor csak egy szlalom versenyen. Richárd nagyon jó barátom, egyébként a nagybátyja, Nagy Zoltán szokott nekem navigálni, csak ő munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta vállalni ezt a versenyt. Mint mondtam, Richárddal jó barátok vagyunk, szinte minden nap találkozunk egymással, és így alakult, most megpróbáljuk együtt.

Remélem, a hétvégén száraz lesz az időjárás, mert bár a Zsiguli nagyon jó vízen, imádok vele menni, de a Citroennel most nem az a cél, hogy nagyon megmutassam, mennyire vagyok gyors nedves aszfalton. Ésszel végig kell menni, utána pedig tovább gondolkozni, hogy van-e ebben még lehetőség, van-e benne kihívás számomra.”


Partnereinknek köszönjük a támogatást!


Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top