• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Elnöki tájékoztató

Eseménydús hónapot követően léptünk át az augusztusi hónapba. Jelentős és sikeres rendezvények részese voltam az elmúlt hónapban. Ezen rendezvényeken meggyőződhettem arról, hogy nagyon gazdag a magyar autósport, köszönhetően versenyzőinknek, tagjainknak, szakembereinknek, önkéntes segítőinknek.

 

Kiemelt rendezvényeinken,Veszprém Rallye, Autocross OB Dömsöd illetve a F1 Magyar Nagydíj, nagyon sok értékes információt kaptam, Ezen információk feldolgozása folyamatban van. Köszönöm a támogató tanácsokat, de köszönöm azt is, hogy több negatív jelenségre hívtátok fel figyelmemet. Látom az autocross jelenlegi nehéz helyzetét és eljutott hozzám a drag szakág jelzése is, keressük a megoldásokat.

Kijelentem, hogy az elmúlt hónap eseményei győztek meg arról, hogy a tagság számít az általam vezetett elnökség munkájára. Ez nagy erőt ad nekem a feladatok elvégzéséhez és új kihívások leküzdéséhez.

A hónap kiemelt eseményeként kell értékelnünk az F1 hungaroringi futamát, amely az FIA jelenlévő szakemberei szerint az év legsikeresebb rendezvénye volt. Ismételten gratulálok a kiemelkedő sikerhez és megköszönöm minden közreműködő lelkiismeretes munkáját.

 

További aktuális feladataink:

1. FIA alapítványi pályázatok, amelyre 2014. augusztusi 11-i határidővel már bekértük a szakágak javaslatait.
2. Horvát szövetséggel való kétoldalú együttműködés, amelyre szintén augusztus 11-i.határidőre kértük a szakágak javaslatát.
3. FIA Institute Young Driver Academy programban való részvétel, ahol a legtehetségesebb magyar versenyző szerezhet jogosultságot. A kiválasztásról és részvételi feltételekről a tagság és az érintettek 2014. augusztus 8-ig értesítést kapnak.
4. FIA Institute 2014. évi pályázati programjának sikeres lezárása.
5. Rallye szakágvezető választás 2. fordulója. Bízom és elvárom az érintett tagság aktív részvételét.
6. CEZ bajnokság 2015. évi rendezvényein való aktív részvétel előkészítése

 

Augusztusi kiemelt rendezvényeink:

- Hungarian Baja, Pápa
- FIA Autocross Európa-bajnokság, Nyírád

A rendezvényeken végig jelen leszek.
Kérem a Tisztelt Tagságot, aktív részvételükkel támogassák a rendezvény sikeres lebonyolítást.

 

További rendezvényeink:

- Baranya Kupa 2014, Komló
- Autocross OB, Túrkeve
- Drift OB / Trackwood Drift Festztivál, Máriapócs
- Gyorsasági OB és Zóna, SK Ring
- Gokart OB, Dunaszerdahely

 

Gazdag a programválaszték. Bízom abban, hogy a nyári szabadságidőszak ellenére sikeres és az autósportot népszerűsítő rendezvények részesei lesznek a résztvevők. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy minden rendezvényünk sikeres legyen.

Ismételten kérlek benneteket, segítsük egymást! Keressetek és beszéljük meg közös dolgainkat! Tudjátok én a versenyzői érdekeket képviselem.

 

Tisztelettel,

Benyó Miklós
elnök

2014-08-07

Forrás: MNASZ

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top