• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Sebesség Fesztivál 2019 - Beharangozó

Áprilisban újra száguld a legnépszerűbb hazai drift bajnokság nyitó hétvégéje, a Drifted.hu Sebesség Fesztivál!

2019. április 13-14-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren! 

 Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne nyilvánvalóbb jele, mint a dübörgő motorok és az induló szabadtéri autós rendezvények.

 

Köztük is a legnagyobb benzingőzös esemény, a tököli Sebesség Fesztivál!

Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift és gyorsulás kategóriák „kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók, melyek közül a két legaktívabb hazai tábort sikerül évről-évre megmozdítani.

     Az idei két nap is igazi csemegének ígérkezik, mert a Magyar Bajnokságon felül itt kerül megrendezésre a DriftKings Világbajnoki fordulója, továbbá a Nemzetközi PRO, PRO2 és Női Bajnoksága is. Kijelenthetjük, hogy itt ébrednek a téli álmukból a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik a Tököli pályán 15 országból kápráztatják majd el a kilátogatókat!

     A szombat a versenyprogram már megszokottan a bemelegítésé és a látványos kvalifikációké, de idén is lesz gyorsulási futam, s sokak nagy örömére újra Fritzenfest, a különleges német autók lenyűgöző találkozója.

     A Drifted Országos Bajnokság szempontjából a rendezvény fő napja a vasárnap, amely nagyon komoly program-arzenált ígér, lélegzetelállító versenyekkel. Ha mindez nem lenne elég, ezen a napon a japán autók százait vonzó Red Sun Fest is várja a látogatókat, autó szépségverseny és távirányítós autó verseny (RC drift) kíséretében.

 

A rendezvény részletes programbontását a drifted.hu oldalon!  

 

 

Gumifüst, izgalmas és feledhetetlen autóversenyek és változatos programok várják a sebesség szerelmesit kortól függetlenül.

 

Ne tökölj! Irány Tököl!

 

  

 

Kapcsolat:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 70 522 0016

www.drifted.hu

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top