• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Edzésbe lendültünk

Szentgyörgyi Fanni egy Tököli rendezvényen, a Drift edzésen lépett pályára, ahol ritkán lehetett a szervizben találkozni a pilótalánnyal, hiszen az első kör alatt felszabadult adrenalin a nap végéig kitartott benne, folyamatosan rótta a köröket. Szinte csak az elhasznált gumik cseréje miatt gurult be a szervizparkba. A fejlesztések beváltak, de minden edzés során újabb változtatások kerülnek terítékre. Természetesen idén sem hagyta ki a lehetőséget, hogy örömöt szerezzen, hiszen az edzés alatt Fanni részt vett mozgássérült embertársaink autóztatásában is, akiknek sikerült hatalmas mosolyt varázsolni az arcukra.

 


Fanni ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazon embernek, aki segítette őt bármilyen formában! Köszönet a csapatnak, támogatóknak és barátoknak egyaránt!


Ezzel egy időben Bertus Balázs szintén Tökölön a Rally edzés keretein belül slick gumival, versenykörülmények között tesztelt. Csapattársa, Ferjáncz András segített a helyes gumiválasztásban, illetve beszerzésben egyaránt. Balázs az edzésen a gumi által szabott határok felismerése mellett a helyes elfordulást gyakorolta terhelésváltás alatt, hiszen a BMW előtt elsőkerekes autóval versenyzett. Balázs már nagyon várja, hogy rajthoz állhasson és felvehesse a kesztyűt a kategóriatársakkal, illetve egy régi jókedvű sprint versenyt tudhasson maga mögött.

Az edzésre kilátogatott hozzánk Nagy Attila egy igazi kis méregzsákkal, egy Renault Clio-val, Gorzó Zsolt versenyzőtársunk navigálásával, oktatásával. Csapatunk értékes kilométerekkel és egy jó hangulatú edzéssel gazdagodott.
Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.


Partnereink:
Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Unio Telecom Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Bézé Design Kft., Bézé Dekor Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Crescom Kft., GP-Live., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely.
LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…
  • 2024. április 26., péntek

    A hazai elit is érkezik a II. Diósgyőr Rallyra május végén Négy esztendő után tér vissza a magyar rali elit a borsodi megyeszékhelyre. A HUMDA Országos Rally Bajnokság idei második futamát ugyanis diósgyőri központtal bonyolítják le. Május 24-26. között a szakág…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top