• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kurtosék végre élvezték a versenyzést

Az időjárás viszontagságai, és a rossz gumiválasztás néhol megviccelte a Kurtos Róbert – Herczeg Szabolcs kettőst a Szilveszter Rallye-n. Mégis mindent összefoglalva jól érezték magukat. Egy kis revízió, és jöhet a következő szezon. – mondta Robi.



A szilveszteri futam ködös, felhős, csúszós, napsütéses vegyes bazár volt. Hogy éreztétek magatokat?

- A verseny nem lett volna rossz, ha nem kellett volna ilyen sokat várni. A gyorsok nagyon jók voltak, rengeteg nézővel. Szuper lenne, ha minden futamra ennyi szurkoló járna. A gumiválasztásunk nem jól sikerült, ezért csúszkáltunk össze-vissza. Kanyarban mentünk minden felé, de valahogy mindig megfogtam szerencsére. Mindent összegezve pont olyan volt, amire nagyjából számítottunk. Célba értünk, és mi csak ennyire vágytunk.

 

Mennyire tudtátok belakni a Micut az új navigátoroddal, Szabival?

- Egy verseny után én azt tudom mondani, hogy jó volt Szabival együtt autózni. Persze egyértelmű, hogy össze kell még szoknunk. Tetszett, ahogy mondta az itinert, és ahogy a versenyzéshez áll. Az utolsó gyorson négyszer megforogtunk, de az én hibámból, mert már kicsit elgurult a gyógyszer. Szóval száz szónak is egy a vége. Ha minden úgy alakul, amint elterveztük, akkor Szabival együtt csatázunk 2016-ban.

 

Akkor mondhatni, hogy problémamentesen autóztatok?

- Az utolsó előtti gyorson kaptunk egy defektet. Átcseréltük a gumit, és mint említettem, annyira csúszott, hogy egyáltalán nem úgy ment az autó, ahogy kellett volna. Aztán a difiből kiszakadt egy csavar, meg ilyen apróságok adódtak, de szerencsére a nagyobb bajok most elkerültek bennünket. Mindent orvosolni tudtunk, és csak ez számított.

 

H8-ban indultatok a Micuval, ahol 37 induló volt és a 22. helyen zártátok a futamot. Hogy tetszik az eredmény?

- Tökéletesen megfelel. Nem az volt a szándék egy használt váltóval, hogy kiváló helyen végezzünk, hanem az, hogy megismerjük egymást a navigátorral, és célba érjünk. Majd a következő szezonban a helyezésre is koncentrálunk. Most inkább csak tesztelgettünk.

 

Mik a tervek és a teendők az első futamig?

- Az unalom szó biztos ismeretlen lesz számunkra 2016-ban is. Azt a kevés időt kihasználjuk az első futamig, hogy a Mitsubishi teljes revíziójával elkészüljünk. Aztán minden erőbedobással az idei szezon versenyeire összpontosítunk, és hogy minél több számunkra jó eredménnyel gazdagodhassunk.



Köszönjük a reklámpartnereink bizalmát, és Boldog új évet kívánunk mindenkinek!



Reklámpartnereink:

Foam-System Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Zemplén-Tölgy Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; KZ Invest Kft.; North Racing Kft.; Lasztra Cargo Kft.; Rex Bau Kft.; Inter Cars Kft.; Csikó Tamás – Autófényező; Go Matrac;

 

Szöveg: Tiba Anita





Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top