• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kiss Pál Tamás sorozatban harmadszor is ott lesz a Szilveszter Rallyen

Kiss Pál Tamás sorozatban harmadszor is ott lesz a Szilveszter Rallyen. Idén ismét bátyja, Ifj. Kiss László egyik korábbi versenyautójával, egy Mitsubishi Evo VI-ossal áll rajthoz és az elmúlt évekhez hasonlóan családtagjai, barátai és kollégái ülnek majd be mellé.

 

Tamás élete az elmúlt években elsősorban a formaautózásról szólt. A rajongók nagy része is formaautósként ismerhette meg, mielőtt 2015-ben rallycrossra váltott volna. Ám akik régóta ismerik, tudják róla, hogy egyáltalán nem áll tőle messze a rally sem, hiszen korábban édesapja is ebben a szakágban versenyzett, testvére pedig jelenleg is aktív rally versenyző.

Tomi először 2013-ban próbálhatta ki, hogy mit is tud egy rally autó volánja mögött, akkor Rally Café felkérésének köszönhetően vehetett részt a Szilveszter Rallyen. Az élmény pedig annyira magával ragadta, hogy egy évvel később már bátyja korábbi versenyautójával vett részt a megmérettetésen.

Idén pedig már sorozatban harmadszor döntött úgy, hogy egy könnyed versenyzéssel szeretné tölteni az év utolsó napjait, így ismét leadta nevezését. Tamás számára azonban a Szilveszter Rallye ezúttal is inkább a felhőtlen autózásról fog szólni, mint a vérre menő küzdelemről. Egy kis kikapcsolódás pedig éppen rá is fér a jövő év kihívásai előtt.

„A motorsport szerelmeseként nagy öröm számomra, hogy újra rajthoz állhatok a Szilveszter Rallyen. Ez egy igazán jó kis verseny, ahol egy újabb szakágba kóstolhatok bele. Persze ez inkább az önfeledt autózásról szól, mint a véresen komoly versenyzésről. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a családtagjaim, barátaim és kollégáim ülnek majd be mellém, a versenyen és az azt megelőző teszten. Ez nem csak számukra, hanem számomra is egy óriási élmény, hiszen a formaautóban és a rallycross pályákon is mindig egyedül ülök az autóban. Ez egyben egy kiváló feltöltődési lehetőség is lesz számomra a jövő év kihívásai előtt.” – mondta el Kiss Pál Tamás a 2015-ös Szilveszter Rallye előtt.

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top