• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Új motorral örömautózunk!

A Speed Rally Team versenyzőpárosa, Nánai Tamás – Széplaki Barnabás is idén rajthoz áll kis hazánk legnívósabb meghívásos Rallye versenyén, a Szilveszter Rallye-n. Erről faggattam Tomit.

 

Az idei versenyszezon hogyan alakult számotokra?  

Idén sajnos nem sok versenyt sikerült menni, mivel év elején felrobbant a motorunk! Sikerült egy majdnem széria motort összerakni Vass János és Ifj. Vass János segítségével. Azzal tudunk részt venni a gyermekautóztatáson, illetve Cered és Lábatlan Rallye-n.

Hogyan készültetek mentálisan, illetve a kocsival a versenyre, milyen fejlesztések voltak idén?

Mentálisan úgy készülünk a versenyre, hogy nézegetjük a tavalyi belsőket és próbálunk majd a nézők és magunk örömére autózni! Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és nem kell tengelyig érő hóban dagonyázni, hanem tudunk majd egy jóízűt autózni! Mivel ez a széria közeli motor nem volt olyannyira ütőképes, elhatároztuk, hogy az év második felében építünk egy komolyabb motort Somogyi Lajos segítségével! Szponzorok nélkül nem jöhetett volna létre ez a projekt és ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni nekik!  November végére el is készült az új motor és brutális erővel rendelkezik! Régi álmunk volt egy ilyen kaliberű motor, és tényleg hihetetlen mire képes! Teljesen ismeretlen vizekre evezünk ezzel a motorerővel, NASA technika számunkra!

Milyen céllal indultok, illetve milyen eredményt tűztetek ki a szilveszter rally végére?

A 2014 évi Szilveszter Rallye-n, a nézők és magunk szórakoztatása mellett azt a célt tűztük ki, hogy magunkat és az autót is épségben célba juttassuk! Más nem számít, eddig szinte minimális technikai hiba volt jellemző a versenyeinkre és ezt a nagyon jó statisztikát ezzel a versennyel sem szeretnénk elrontani!

Kéz és lábtörést!

Köszönet a támogatásért:

T.A.K.M. 2011 KFT, Dodó GÁZ 2000 KFT, MAD Design KFT, This Point Informatika, MIDEX Meat Products Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, ConTruck, CSMBT, Global Roll Kft.; Asonáj 2003 Kft., MaGreen Kft, Magyar Agrár Kft, Sprint 2010 Kft, Stan Tools Kft, Mira Safety Kft.- Munak-, Tűz védelemi Szolgáltatás Autóalkatrész kereskedelem, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Fémtiszta Kft, DIMAG GROUP KFT, Medito Játék Nagykereskedelem Export-Import Kft., Marso Kft, Keveland Kft, Pusztai Csabinak,  Andreas Photo, Szép Gabinak, és nem utolsó sorban Szabados Ottónak! Külön köszönet: Vass Jánosnak, Ifj Vass Jánosnak, Fodor Lászlónak, Csáthy Májki Miklósnak!

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top