• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Miskolc nem az én versenyem….

A Speed Rally Team versenyzőpárosaJánosa Ákos és Brunekker Árpád meghódította az első Rally2 verseny pályáit, mégpedig a 20. VREDESTEIN Miskolc Rally 3 gyorsasági szakaszát az idei évre választott Citroen C2R2-vel.

Jánosa Ákost kérdeztem a hétvégi élményeikről:

Hogy tetszett a verseny?

Igazat megvallva úgy érzem, hogy Miskolc nem az én versenyem. Jól éreztük magunkat a pályán az igaz, de nem volt 100%-os az öröm. Sikerült a 6 kör alatt folyamatosan javítani a részidőket, így egyre jobban is éreztük magunkat, de megint kaptunk büntetést a korai érkezés miatt, és a kezdés sem volt tökéletes.

Melyik gyorsaságit találtad a legjobbnak?

Kánó – Ragály, a 2. és 4. gyorsasági, a felhordás ellenére, mert ennek a pályának a ritmusa az, ami nekem igazán fekszik, ahogy csapkodod az autót az egyik kanyarból a másikba, és technikásan végig kell vinned ezt a kanyarkombinációt. A Lyukóbányai szakasz, ahol hosszú egyenesek voltak és szinte már megállsz, úgy fordulsz el, nem tetszett, így ott nem is mentem olyan jó időket, mint a Kánó-Ragályon.

Milyen eredményt értetek el?

Elvileg 3. helyezett kupát kaptunk, mert nem sikerült teljesen 100%-osan meghatározni a végeredményeket, de ahogy olvastam a napokban, a P17-es 2WD kategóriában a Ladások mellett az 5. helyet szereztük meg, illetve ezen belül a homológ kategóriában a 2. helyezést értük el. Így nem annyira keserű a szőlő, és kompenzálja a hétvége kezdeti rossz élményeket.

Meg vagytok elégedve ezzel a teljesítménnyel?

Igen, természetesen örülünk. Bár jobb szerettem volna, ha kevesebben esnek ki és úgy érjük el ezt a helyezést. De mindenféleképpen pozitív a verseny kimenetele, hiszen sikerült teljesítünk a gyorsaságit és a terveinknek megfelelően még az első 10-ben végeztünk.

Legközelebb hol találkozhatunk veletek?

Elvileg a következő verseny a Baranya Kupa lett volna, de ahogy tudom a Bükkfürdő Rally-val megcserélik, majd jön a Fehérvár Rally, ismét az ORB-vel közösen. Ezek murvás versenyek, ahol még nem próbáltam ki a Citroen-t, úgyhogy még vár rá egy teszt a következő megmérettetés előtt.

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményhez!

Köszönet a támogatásért:

  • CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás

  • ASONÁJ 2003 Kft. Munka, - Tűz, - Környezet, - Védelmi Kft.

  • ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás

  • Meditó Kft. Játék nagykereskedelem

  • Global – Roll Kft. Nyomtatvány kereskedés

  • Kami Ker Kft. Nyomda

  • Kállai Group Kft. Építőipari kivitelezés

  • MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem

  • Automobile France Kft. Francia autóbontó


Speed Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Tel.:06-30-505-20-89

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.




Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top