• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az első felvonás

Max Race Team - Lencse Zoltán - Hofbauer Tamás
Mistusbishi Evo IX. R4
Vredestein 20. Miskolc Rally


Komoly felkészülés tréningen van túl Lencse Zoltán és Hofbauer Tamás a Maxx Race Team színeiben hivatalosan is debütáló Mitsubishis páros, hiszen a szezon előtt Lencse Zoli tesztelt Lotussal, Suzuki Swifttel és a saját illetve csapattársa R4-es Mistubishijével.

Már Orfűn is nyilatkozta Zoli, hogy úgy érzi sokat jelentett az első métereknél, a pályaversenyzés és a tesztek, hiszen van már pár kilométer a kezébe ezeket a kilométereket nem a miskolci teszten kellett összeszedni. Precízebben kezelte az autót az aszfaltos részeken és sokat tudott tesztelni csúszós nyálkás aszfalt felületen. Ezen a területen volt még fejlődni való, ami remélhetőleg a hazai rali bajnokság első futamán a Miskolc Rallye-n akár meg is mutatkozhat.

Az autón Orfű után volt még munka, hiszen a hajtáson kellett még állítani és járatni is kellett az új motort, mert az alsó és felső tartományokba még nem volt elég nyomatékos. Pénteken a salakos prológgal kezdetét veszi a 2014-es bajnokság, ahová már egy teljes szezon tapasztalatával érkezik a csapat. Ez nem jelent mást, mint, hogy fel kell lépni a következő lépcsőfokra, mert már van miből építkezni. Új csapat, új design, új szerviz háttér, mindez töretlen harci kedvvel fűszerezve.

Lencse Zoltán: „Eljött a várva várt szezonnyitó futam! Motiváltak vagyunk és szeretnék jól menni, közel olyan tempót szeretnénk autózni, mint a tavalyi szezon végén, azzal már elégedettek lennénk. Nagyon erősnek tűnik a mezőny, szinte mindenkinek nagyobb a rutinja nálunk, hiszen mi most kezdjük a második szezonunkat, miközben a többiek már hosszú évek óta versenyeznek ezeken a pályákon. Nagyon szeretem a Lillafüred – Mályinka gyorsasági szakaszt és szeretném élvezni az egész versenyt, de titkon az első tízbe várnám magunkat.”

Hofbauer Tamás: „Nem lehetünk nagyképűek, hiszen mi még mindig tanulási fázisba vagyunk és kilométer és tapasztalatszerzés a fő célunk. Új csapattal és új felállással érkezünk erre a versenyre, tehát sok ismeretlen dolog van az egyenletbe. Célba kell érnünk és utána elemezhetjük az eredményeket, az biztos, hogy rajtunk semmi se fog múlni. Komoly felkészülésen vagyunk túl és mindent annak rendeltünk alá, hogy gyorsuljunk és fejlődjünk.”

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top