• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Az erő legyen velünk…

Minden évben rajthoz áll a Salgó Ralin Molnár Pisti és Fekete Zsolt, és ez most sem lesz másképpen. Nem unatkoztak a srácok verseny előtt, de bíznak a szerencséjükben, hogy mosolyogva gurulnak majd be a célba. 



A saját autód revízió alatt, mivel indultuk végül?

- Az utolsó utáni pillanatban úgy néz ki összeáll a kép és tudunk indulni a Salgón. Furcsán alakultak az elmúlt hetek, mert az én autóm szét van kapva, hiszen nagyrevízión van, tehát az felejtős lett, így más megoldást kellett találnom. Szóval volt A-B-C verzió…és most a C verzió, hogy Somogyi Zoli Mitsubishijével rajthoz tudunk állni, igaz még van pár apróság, amit el kell végezni rajta, de no para, mindennel elkészülünk a rajtig. 

 

Akkor típus és navigátor marad, az eredmény legyen szebb a tavalyinál oké?

- Annál mindenképpen jobb hétvégére számítunk, ugyanis kiestünk, és azért egy célba érés csak jó lenne kárpótlásul. Igazából mondhatom, hogy minden marad a régi, hiszen egy Micuval indulunk most is a Polgival, kicsit belakjuk, aztán remélhetőleg segítenek már az égiek, mert tavaly sajnos előfutóként nem jártunk túl sok szerencsével. 

 

Fekete Zsolt lesz ismét a navigátorod, mint minden évben, várjátok már a csatát?

- Persze, nekünk ez már egy rituálé. Zsolt pedig, aki egyébként Salgótarján polgármestere…nekem csak „Polgi”, nagyon jó barátom is egyben, és évek óta együtt rójuk ezeket a pályákat. Szoktunk közösen nyomulni kisebb rendezvényeken is, de a közös attrakciónk a Salgó Rali. Szokott egy kis izgalom lenni az első szakaszon, mert kicsit mindketten maximalisták vagyunk, de hamar belerázódunk és csak élvezzük a versenyt. 

 

Most kategóriában indultok, nem előfutóként, mik a céljaitok a hétvégére?

- Az előző évben nem hozott szerencsét az előfutás, most megyünk a többiek között a P14-ben, de ott is inkább a sajátjainkat fogjuk figyelni… a Mitsubishiket. Vannak kedvenc szakaszaink, és olyan is, amit annyira nem zártunk még a szívünkbe. Lehet most ott is jól megyünk majd, és megszeretjük. Kazárt kedvelem, Ceredet nem, pedig klasszikus ralipálya, de elárulom a titkot is, nem tudok rajta olyan gyorsan menni, mint a kategóriatársak…ennyi a titok, semmi több - mondja Pisti jókedvűen. Ha tudnék egy jót menni Cereden, lehet megszeretném, de ott lassítani kell akkor a többieknek. Azért vannak álmaink, szeretnénk mi is mosolyogva begurulni a céldobogóhoz, és azt mondani „ez kezdésnek jó volt”. 

 

Reklámpartnerek: 

Strapa Pack Kft; Castellum Hotel Hollókő; MOLVI Plast Kft.; Keve-Land Kft.; 

X-Ballon Kft.

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Somogyi Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top