• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Kupából sosem elég

A Taxi4 Budapest Rallyról Hodosi Gábor és Holló Barna az első helyért járó kupával távozott. Az autóval nagyjából minden rendben volt, a verseny alatt, de azért apróbb kellemetlenségük most is adódott. A jó szervezés, és a szentendrei szervizpark a Duna mentén különleges hangulatot adott a hétvégének.

Az utóbbi időben a srácok igencsak harcoltak a technikával, de végre ezt a versenyt majdcsak hibamentesen fejezték be. Pénteken este a Műjégpályán megtartott prológnak elsőre nem örültek annyira, de végül még attól is feldobódtak, hogy végre úgy ment az autó, ahogy illik. Mert ugye egy Zsiguliról mindenki tudja, hogy azzal hogyan is „illik” menni. Gabóék úgy mentek, ahogy azt tőlük elvárják a nézők, rajongók, és ők is jól érezték magukat.

- Elméletileg jól mentük a prológon…na jó, azóta visszanéztük, és tényleg látványos volt, attól függetlenül, hogy ott hátul kicsit benéztem…de jó volt. Az elvárás nem volt nagy a Műjégpályás prológtól, megmondom őszintén nem ujjongtunk, de ha nem is lett a kedvencünk, nézői szemmel mégis látványosan lehetett menni, és belátható volt a pálya egésze – magyarázta a történteket Hodosi Gabó.

Barnával hosszú évek óta jó baráti, és navigátori kapcsolatban vannak. Úgyhogy a szókimondás kettőjük között alapelv.

- „Ez való neked Hodosi Gábor, nem a gyorsasági szakaszok!” – mondta Barna, aki látta Gabó szemén a csillogást, ahogy elstartoltak a kori pályán. A prológon kialakult jó hangulat végig kísérte a verseny alatt a csapatot. Míg a szervizesek két kör között a Duna parton régi sztorikkal múlatták az időt, addig a pilóta és a navigátor anyait-apait beleadott így a bajnokság vége felé. Az örömük azonban így sem volt százszázalékos, mert másképp szerettek volna kupához jutni.

- Igaz, hogy kupával távoztunk, de azért sajnáljuk, hogy a Kovács Zoliék defektet kaptak. Jobb lett volna egy éles harc, de természetesen így is örülünk. A szervezés végre jó volt, a gyorsok haladósak voltak, de végül is lehetett rajtuk ésszel, még hogyha nem is határon, de jót menni. Az autón egész verseny alatt csak egy kinyomó csapágyat cseréltek a srácok, de azon kívül egy csavart nem kellett meghúzni rajta – mondta Gabó, azért mégis elégedetten.

Az alakulat jelenleg a következő ORB futamon agyal. Igaz, hogy Debreceniek lévén egy hosszabb út fog előttük állni, ha részt kívánnak venni az utolsó versenyen, de az elmondásuk szerint nagyon szeretik a Mecsek Rallyt. A döntés az ő kezükben van, de ha engem kérdeztek, biztosan ott fognak állni a rajtnál.

Szöveg: Tiba Anita

További képek a versenyről: Kattints ide!

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top