• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Érkezik a jubileumi 40-ik Rally Kassa

Szeptember első hétvégéjén kerül megrendezésre kelet Szlovákián az utolsó előtti Szlovák Bajnokság versenye a 2014-es rally szezonba. Azonban ez lesz a jubileumi 40-ik Kassa Rally.



Az Auto Klub Košice szervezői ez éven is egyesültek a Laroco Motorsport Egyesülettel, hogy a versenyzőknek és a rally rajongóknak megrendezzék a 40ik Kassa Rallyt már 2014 szeptember 05-07-én. A verseny nemzeti rendezvény  megengedett külföldi részvétellel, és beletartozik a FIA Közép Európai Zóna-ba, a Szlovák Rally Bajnokságba, Magyar Rally Bajnokságba és a Rally 2-be is, a Szlovák Rally Pohárba és a Rally Iskolába egyaránt. A nagy bajnokságokba nevezett versenyzők 11 gyorsasági szakaszra készülhetnek, amelyek 2 napra vannak szétosztva, és összesen 141,5km hosszúak, ami körülbelül a 30%-a az egész távnak. Érdekességnek számít, hogy ez éven két városi gyorsasági szakasz lesz, ami ritkán fordul elő. 



A szervezési oldalról minden marad a régi. Az igazgatóság ismét a Hotel Yasmin-ba lesz a Tyršovo nábrežie-n, ahol már csütörtök déltől lehetlesz a versenyzőknek regisztrálni a pályabejárásra és az adminisztrációs átvételre. A gépátvételre pénteken szept.5-én kerül sor a Moris Slovakia-ba az Alejova utcán, és a szerviz park ismét ahogy múlt éven is a Malinovského kaszárnyákba lesz a Moyzesova utcán. Meg kell említenünk hogy idén előszor látjuk majd a Magyar Rallye2-es mezőnyt, amely szervizparkja az amfiteáter alatt lesz a Festivalovo námestie helyszínen. A Rallye2-nek rövidebb lesz a programja, szombaton az átvételek, és vasárnap a verseny. 
A verseny startja a többi versenyzőnek szombaton lesz délbe a Fő utcán, ahol majd vasárnap délután 3 óra körül láthatjuk majd a célba érkezőket is. 

Minden további információt a versenykiírásban lehet megtalálni, amit az oficiális honlapról lehet letölteni, www.rallye.sk. A www.prihlska-sams.sk oldalon már fut a jelentkezés. A jelentkezési határidő 2014. Augusztus 25.

40. Kassa Rally Sajtó Iroda

www.rallye.sk

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top