• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Vizin Korzika helyett a Valais Ralin indul

Vizin László–Zsiros Gábor, Peugeot 207 Szuper–2000

Valais Rali (október 23–25.) előzetes

 

Gyorsan reagált Vizin László és Zsiros Gábor az Országos Ralibajnokság változó versenynaptárára. Az elmaradt Budapest Rali helyett ugyanis a Waldviertel Rali lesz a magyar bajnokság utolsó futama, amin Zsiros Gábor Turán Frigyesnek fog navigálni. Mivel a páros tervezett futama, a Korzika Rali egy időben van a Waldviertel Ralival, Vizin Laci bácsi döntött: „Akkor a Valais Ralin indulunk.”

 

Vizin László: – Az év elején is nagyon nehezen választottam a Korzika és a Valais Rali között. Mind a kettő nagyon jó futam és eleve úgy terveztük az idei szezonunkat, hogy a két verseny közül az egyiken állunk rajthoz. Bár először a Korzika Ralira voksoltunk, amikor felmerült, hogy a Waldviertel Rali magyar bajnoki futam lesz, gyorsan cselekedtünk, és az utolsó pillanatban beneveztünk a svájci versenyre.

Tavaly már jártunk itt, nagyon szép környezetben van a verseny, jók a pályák, egyedül etapon volt problémánk a gyorshajtással, amit a svájci rendőrök nagyon szigorúan vesznek. Utólag jöttünk rá, hogy a tavalyi autónknak a sebességmérője lefelé csalt, úgyhogy most a lelkére kötöttem Tagai Tominak, akitől a Peugeot 207 S2000-est béreljük, hogy pontosan kalibrálják a műszert.

Zsiros Gabikának egy kicsit szoros lesz a program. Ma még Turán Fricivel indul a Mecsek Ralin, és ahogy nézem, lesz csúszás. Valamikor éjszaka fog hazaérni, kicseréli a csomagját és gyakorlatilag indulhat is a reptérre, mert vasárnap hajnal hatkor indul a gépünk Milánóba, onnan megyünk tovább Svájcba.

Vasárnap lehet felvenni az itinert, hétfőn, kedden van a pályabejárás. Szerdán egy gyalogos pályabejárásunk lesz, csütörtöktől szombatig pedig a verseny.

Ahogy a nevezési listát néztem, ilyen erős mezőnyben még sohasem indultunk. Ha az első húszba beférünk, az már nagyon szép teljesítmény lesz. 

                                              

A Vizin–Zsiros páros idei versenyei:

április 17–19. Ír Rali (Circuit of Ireland)

június 19–21. Ypres Rali (Belgium)

szeptember 19–21. Ciprus Rali

október 23–25. Valais Rali (Svájc)

 

A csapat együttműködő partnerei

 

További információk: vizinrally.wordpress.com

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top