• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Főszerepben a Nyirád Motorsport Centrum

Barátok közt és Rallycross Challenge 
(fotó: rtlklub.sajtoklub.tv /Nagy Botond)


A Nyirád Motorsport Centrum a május 17-18-én megrendezésre kerülő nemzetközi Rallycross Challenge Europe futam előtt különleges helyszínként került rivaldafénybe, a legnagyobb sorozatsztárokat üdvözölhettük a vörös katlanban. A Barátok közt csapatában már szinte tradíció, hogy részt vesznek egy felejthetetlen csapatépítő tréningen. Idén is hatalmas kihívásokat tartogattak a programok a csapatok számára, a Nyirádi Motorsport Centrumban kellett a bátorságukat és a rátermettségüket bizonyítani, de természetesen a jól megérdemelt lazítás sem maradt el. A nem mindennapi kalandok után Tapolcán, a Hotel Pelionban pihent a társaság, ahol két születésnapot is megünnepelt a Barátok közt csapata: Nyári Diának és Tihanyi Tóth Csabának koccintottak az egészségére.


2014. május 9-én, pénteken csupa ismerős arc tűnt fel a Nyirádi Motorsport Centrum depójában. A Barátok közt tévésorozat színészsztárjai éppen a nyirádi rallycross katlant választották csapatépítő napjuk helyszínéül. Két program volt napirenden: passenger ride ismert rallycross versenyzők bivalyerős versenyautóival a pályán, illetve egy fergeteges paintballcsata, szintén rallycross autók bevonásával!

Bizton állíthatjuk, a csapatépítő nap elnyerte a célját, hiszen mindenki fülig érő szájjal távozott a helyszínről. A színészek mindkét programot rendkívüli módon élvezték – az élményautóztatáson a félelemtűrő képességüket is próbára tették, hiszen mindannyijuk pulzusszámát mérték a három gyorskör megtétele alatt. Akinek a pulzusszáma a legalacsonyabb maradt, az nyert, illetve a csapatversenyben is értékelték az adatokat. Ezt a próbát Tihanyi Tóth Csaba állta ki a legjobban, nála 110-es pulzust mértek, Nagy Alexandra viszont jóval izgatottabbá vált, neki 162-ig szökött fel a pulzusszáma az autóztatás alatt.  A különleges élményt három zseniális pilótának köszönhették a sorozat sztárjai: Mózer Attila, többszörös Rallycross OB 2. ill. 3 helyezett, Répási Róbert, négyszeres Rallycross magyar kategória bajnok és Marton Gergely Rallycross magyar kategória bajnok, 2013. vitték körbe a színészeket, és ők is legalább annyira élvezték a dolgot, mint az utasaik.

Utána pedig következhetett a már említett paintballcsata! A Barátok közt színészei egy-egy paint ball-al felszerelt autóból, illetve a pálya széléről lőtték a másik csapat autóját. A csapatok úgy játszottak, mintha a híres nevezetes Mátyás király teret kéne megvédeniük a töröktől!

Azonban a Barátok közt Challenge fordulóit most a Nyirádi Motorsport Centrum Challenge-e követi, a Rallycross Challenge Europe és a Magyar, illetve Osztrák Nyílt Bajnokság közös versenye, ami számukra az év egyik legnagyobb kihívása lesz. Eddig 10 nemzet 114 versenyzője nevezett a versenyre, amely az előttük álló hétvégén, május 17-18-án kerül megrendezésre a nyirádi katlanban.


www.nymc.eu

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top