• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szórakozásé volt a főszerep

A hétvégén a North Racing versenyzőpárosa Erdélyi György és Dredán György Ercsi városának évekre visszanyúló múlttal rendelkező Eötvös napok záróeseményén vett részt, a már 6. alkalommal megrendezett VI. Ercsi Autó-Motor Show-n a Suzuki Swift-tel.

 

 

Hogy jött az ötlet, hogy ezen az eseményen részt vegyetek?

Kaptunk egy kedves felkérést a részvételre, melyet elfogadtunk és egyáltalán nem bántuk meg, sőt tervezzük, hogy ellátogatunk erre a rendezvényre jövőre is.

Mi is történt veletek ezen a napon?

Reggel megérkeztünk a Duna partján fekvő kis városba, Ercsibe, ahol a versenyautót a kijelölt helyen letettük a trailerről és egy rövid eligazítás után, 24 másik versenyzővel együtt először felvezetéssel felírtuk a pályát, ami a város lezárt utcáit jelentette. Ezen a rövid, pár kilométeres szakaszon voltak kihívások, lassítók, ugrató, visszafordító, emelkedő. Először még nem tudtuk mire számítsunk, még úgy voltunk vele, hogy fel sem kell írni a pályát, de mégis azért vagy 3szor körbejártuk.

 

Hányszor kellett ezt a szakaszt teljesíteni?

Nem volt meghatározva, hogy mennyit kell menni, csak előirányozva a tájékoztatóban 5-6 kör, attól függően, hogy abba a néhány órába, míg az utak le vannak zárva mi is fér bele. Végül 5 kört tettünk meg versenytempóban, illetve egy felvezető körrel kezdtük, ahol először a motorok vonultak, majd az oldtimerek, végül mi, 25-en a versenyautókkal, aztán a levezetésnél már csak a versenyautók mentek még egy kört, ami nem volt gyors, de a nézőknek látványos.

Milyen volt ez az 5 kör versenytempóban?

Az ugratótól nem tudtuk mit is várjuk, de az első után már bátran vágtunk neki, nagyon tetszett, a macskakő, ami a pálya nem kis részét tette ki kellőképpen csúszott, úgyhogy látványból nem volt hiány. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyire tetszik a nézőknek, ahogyan a köröket teljesítettük, visszanézve a videót, és a képeket, valóban látványos lehetett, hiszen szinte minden kanyarba lapjával érkeztünk. A lényeg, hogy mi is Gyurkával jól éreztük magunkat és akik a pálya mellett álltak is élvezték, mindenki számára egy élményekkel teli emlék marad, ettől több nem is kell egy ilyen rendezvényen. Már várjuk a következőt!

Köszönöm a riportot és örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvége.

 

 

 

Köszönet a támogatásért:

Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása, Art Deko Line Kft. – A szín vonala, Formula – Autósportmagazin ,Ωmega Transz Kft. Olajszer-Tech Kft. Hauser – Kerékpár Magyarország Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat! PRINT Profi KZ Invest Kft. North Racing Kovács Daru Kft. Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt IEJ Zrt. – Így élj jobban Fuky csoki Top Car Prémium Autókozmetika www.sfemkovacs-lakatos.hu www.fodoraukcio.hu P92 RDI Kft.

 

Lakati Anett

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top