• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Induljon az év Kiskunlacházán

A North Racing egyesületében, a Növényi SE csapatában induló versenyzőpárosok a 2015-ös évet egy FRT versennyel kezdik, melynek a Kiskunlacházai reptér ad otthon. Erdélyi György Növényi Norberttel áll rajthoz, közel egy éve mentek utoljára együtt, így ez egy jó kis bemelegítés lesz a szezonra. 2014-ben navigátorként versenyző Dredán György most a bal1-ben bizonyít Erdélyi Gyuri párjával, Linszter Erikával.

Gyuri, mivel a Ladától megváltatok, milyen autóval álltok idén rajthoz?

Már a Szilveszter Rallye-n is szerettünk volna indulni ezzel a Citroen Saxo 1.6 VTS-el, de sajnos akkor még nem állt össze a technika, az igaz, hogy folyamatosan dolgozunk rajta, hogy mire élesben kell használni, ne legyen probléma.

2015-ben újra Norbival a jobb1-ben indulsz?

Nagyon jól éreztem magam a tavalyi versenyeken Dredán Gyurkával, de szeretném, ha ő is kipróbálná, hogy megy neki bal1-ben, így Erika is versenyezhet, úgy gondoltuk ez a felállás lesz a legtökéletesebb!

Hogy-hogy az FRT mellett döntöttetek?

Gondolkodtunk a rallyedzésen is, de addigra nem lett volna menetkész a Saxo, így a már megismert FRT mellett döntöttünk, a tavalyi élményeink alapján biztosan jó lesz a nap.

Dredán Gyuri és Erika mivel állnak rajthoz?

Gyurci Ladájával indulnak a hétvégi FRT-n, mely egy 1.6-os, Katona motoros, Weberes, brutál gép. Gyurci azt mondta Erikának, hogy törölje le a port a polcról, mert kupát hoznak el. Remélem, ez a lelkesedés még sokáig megmarad.

Erika ültél már valaha így a jobb1-ben?

Eddig még nem, persze már ültem versenyautóban, de még sosem olvastam itinert. Remélem, hogy minden jól fog menni. Igaz, Gyuriékkal már voltam pályát írni, így ez már nem ismeretlen a számomra. Sőt megkaptam az overálomat is karácsonykor, így már csak a tapasztalatokat kell gyűjtenem, most szombaton is erre fogjuk kiélezni a versenyt, hogy szoktassam magam a helyzethez.

Köszönöm a riportot és mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Köszönet a támogatásért:

Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása Art Deko Line Kft. – A szín vonala Formula - Autósportmagazin Ωmega Transz Kft. Olajszer-Tech Kft. Hauser – Kerékpár Magyarország Truck&Tires Kft. – Mindenben a legjobbak Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat! PRINT Profi KZ Invest Kft. North Racing Növényi Sportakadémia – A küzdősportok háza Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt IEJ Zrt. – Így élj jobban

Krizsán Zoltán

 









Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top