• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Gumifüstölésig rúgta neki

Biztos vagyok benne, hogy őt/őket nem láttátok egyenesen menni a Szilveszter Rallyn. Hogy honnan tudom? Láttam, ismerem, tudom, hogy nem bír a vérével, és nem fogja magát soha meghazudtolni. Igen-igen, ő Bődi Sándor „Szandró”, és aki a J1-ből csicsergett neki, nem más, mint Gyökös Jani. Na, ők azok akik, mindig kompok akartak lenni, de végül egyik…nem, egyik sem komplett.


Ahhoz képest, hogy keveset mentél idén...odatetted magad a nézők kedvéért. Mennyire élveztétek a Szilveszter Rallyt?

-   Igen, az idén sajnos valóban keveset mentünk, már nagyon vártuk a Szilveszter rallyt. Azt, hogy odatettük-e magunkat azt a nézők döntik el, mi mindent megtettünk, ami tőlünk telt, hogy a nézőket maximálisan szórakoztassuk. Hál’ Istennek a téli gumi jól működött, tudtunk csúszni, mint a dög, szerencsére be tudtunk forogni kétszer és gumifüstölésig rúgni a kocsinak.


Láttalak a verseny ideje alatt és után is. Mintha túlpörgettétek volna magatokat. Mi volt a nagy öröm oka...a pálesz, vagy az adrenalin?

-  A nagy öröm oka az mindenképpen az volt, hogy ezen a nemes rendezvényen részt vehettünk. Vasárnap este a gyorsasági után hozzá nyúltunk a „szívgyógyszerhez” (finom HP ) és odatettük magunkat. Hétfő reggelre szerencsére mindenki magához tért, és átvette a főszerepet az adrenalin.


Azt mondtad befostok majd úgy mentek. Megtörtént?

-  Volt egyszer-kétszer „priccolós” helyzet, de szerencsére baj nem történt. Úgy gondolom, hogy Jani is jól érezte magát, én meg tudom magamról, hogy egész nap meg voltam veszve.


Volt valami, amiben még soha nem volt részetek verseny közben, és most igen? Mi volt ez?

-  Igen, ami nem egyszerű az a MOL kutas bukkanban a bal 5 utáni nézősereg, akik kint álltak az út közepén, és ahogy mentünk, úgy nyílt széjjel a tömeg. Életemben nem éltem még át ilyen, pedig indultam már egy-két versenyen, ez olyan feelinget adott, hogy kiszállva az autóból nem nagyon jutottunk szóhoz. Összegezve a versenyt, nagyon jó volt, maximálisan jól éreztük magunkat, jó társaságba keveredtünk.


Sanyikám…bocsánat Szandrókám, még valami az utolsó szó jogán???

-  Szeretném megköszönni a Bakó Rally Teamnek és Tiba Anitának a szponzori segítséget, és a szerviz lehetőséget. Valamint köszönöm Gyökös Jánosnak az autó felkészítésében nyújtott segítséget és a jobb 1-ben való csicsergését. Illetve Rákos Ádámnak (Ádám-ka), Csonka Norbinak a szervízelést és a tartalék alkatrészeket. És a nézőknek is köszönöm, hogy olyan állatok, mint én.


Köszönet a támogatásért:

Polc Impex Kft.; Bakó Rally Team; OMP Autóház Kft.; Medipost Kft.; UK Geotherm Kft.; Szinkron Kft.; Ju-Fo Kft.; Palker Papír Kft.; Cezár Tours Kft.; Hajdú-Service Kft.; Malompark Bevásárlóközpont; Folkem Kft.; Gekon sro.; Alfa Szerszámcentrum Kft.; Józsa Gumi Kft.; Linett Bútor Kft.; presztizssport.com; Móré Viktória ügyvéd; László Racing Kft.;


Szöveg: Tiba Anita

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 14., kedd

    Nincs több hibázási lehetőség II. Hell Diósgyőr Rally - Sajtóközlemény Nincs más hátra, mint előre. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt hendikeppel indult az idei magyar bajnokságban, hiszen a szezonnyitó veszprémi futamon nem tudtak pontokat…
  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top