• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Hazai ezüst egy változatos versenyen!

Juhász Csaba - Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
STEELVENT MISKOLC RALLY
2014. 08. 23-24.

 

Egy kategória második helyet érő rallysprint verseny után vagy navigátoroddal, Juhász Zsolttal.

 

Szakadó esőben rajtoltatok el kora reggel Parasznyáról Lyukóbánya irányába. Te szereted az esőben való versenyzést. Miként sikerült abszolválni a vizes gyorsot, gyorsokat?
- Imádok esőben vezetni, de most ez nem volt élvezetes. Sajnos nem tudtuk megvágni reggel a gumikat, ezért az első gyorsaságin életveszélyes volt közlekedni a Megane-nal. A második körben is ezeken a gumikon rajtoltunk, akkor már jobb volt a félig felszáradt pályán, sokat is javítottunk az időnkön. A negyedik szakaszon viszont nem működött az A.L.S., ezért itt sok időt veszítettünk. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, tetszett a verseny.

 

A sprint mezőny után engedtek el benneteket Licences versenyzőket. Jelentett-e ez valami előnyt vagy hátrányt számotokra?
- Ezt nem tudom megmondani, mert folyamatosan változott a pálya állapota. Volt, amikor nekünk volt jobb állapotban volt, amikor nekik.

 

Ha vissza lehetne pörgetni az időt, mi az, amit másképpen tennél a versenyen?
- Az biztos, hogy az ötödik szakaszra slickkel mennék ki, nem pedig kopott intermédiával. Talán akkor meg lett volna az első hely a kategóriában. Ez egy kicsit bosszant is, mivel kíváncsi lettem volna, hogy mire lettünk volna képesek száraz pályán új gumikkal.

 

Legközelebb hol indulsz és milyen versenyautóval?
- Szerintem a következő RTE versenyen Salgótarjánban a Megane-nal.

 

Köszönjük Partnereink segítségét!

 

- Hajósi Miklós - 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. május 07., kedd

    II. Hell Diósgyőr Rally: Megkezdődött a nevezési időszak Gőzerővel zajlik a szervező munka, május utolsó hétvégéjén Diósgyőrbe érkezik a hazai rali szakág. A HUMDA ORB mezőnye mellett ugyanis az ORB2, az ORB3 és a Historic kategória képviselői is…
  • 2024. május 02., csütörtök

    Eszter & Csabi a Rally Hungary-n  2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. V-Híd Rally Hungary 2024.04.12-14. Juhász Csaba - Velezdi Eszter Kole Media Center…
  • 2024. május 02., csütörtök

    A második helyről fúródtak a földbe Velenczeiék Veszprém Rally – összefoglaló Sajnos hamar be kellett fejeznie az évadnyitó veszprémi futamot a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt párosnak. A SKODA Fabia R5 Evo versenyautóval induló párosnak a harmadik…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top