Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Visszatérnek Nova Goricára

Nagyon kemény három nap után Szlovénia felé vette az irányt a CREDOBUS-LPWMSport csapata, hogy részt vegyenek a Mitropa Rally Kupa idei hetedik állomásán a 7. Mehle Rally Nova Goricán.

Épphogy haza jött a csapat Ózdról, már neki is ált az autó felkészítésének és át matricázásának, hogy szerdán el tudjon indulni Szlovéniába. A tavalyi évben Lovász Pál és Kürti Tamás már járt a versenyen, de az autónak volt egy rejtélyes problémája a gázpedállal és nem sikerült jól a verseny, pedig jól kezdődött számukra.

Idén szeretnék kiköszörülni a csorbát, hiszen a pályabejáráson egy fantasztikus helyszín és pályák nyíltak meg akkor számukra.

„Tavaly kétdobogós szakasz siker után egy rejtélyes probléma szakította szét az álmunkat, hogy egy ilyen fantasztikus versenyen részt vegyünk” – mondta Kürti Tamás, majd hozzátette: „Ezért is megyünk vissza idén, hogy rendbe rakjuk magunkban ezt a versenyt.”

Ellenfélből nem lesz hiány, ott lesz a komplett szlovén, horvát és Mitropa armada is, de Pálék remélik idén a Hyundai i20 R5 tökéletesen teljesít majd és az eredmények miatt nem kell aggódniuk, hiszen ők nagyon felkészültek a versenyre.

A futam péntek délután kezdődik egy rövid szakasszal, majd két napon át tizenkét gyorsaságit teljesítenek, amiből több húsz kilométer felett van. A verseny össztávja 150 kilométer, amiből 90 verseny körülmények között zajlik majd. A csapat mellett több magyar páros is indul a versenyen.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus