Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Újra Ausztriába készülnek

A Mitropa Kupa második versenyére, a 42. International WeinbergerHolz Lavanttal Rallye-ra készül a CREDOBUS-LPWMSport párosa a Lovász Pál - Kürti Tamás duó.

A csapat nevezett az osztrák bajnokság második versenyére is, ám továbbra is a Mitropa Kupa szereplés a legfontosabb számukra. A kihívók listája szinte nem változott, ezért bizakodásra adhatnak okot a bajnokság első versenyének eredményei.

„Nagyon bízunk benne, hogy a Rebenland Rallye-hoz hasonló fantasztikus versenyen veszünk majd részt a hétvégén” – kezdte a beszélgetést Kürti Tamás, majd hozzátette: „Ott a rossz idő ellenére szinte végig a Mitropa Kupa elejében autóztunk, volt szakaszgyőzelmünk is és most hasonló eredményekkel elégedettek lennénk.”

Az eredmények mellett a felszabadult autózás a célja versenyző párosnak az ismeretlen pályákon. Nincs sok idő a Miskolc Rallye-ig, ahol már nagyon szeretnének a top nyolcban autózni.

A 2018-as Lavanttal Rallye pénteken négy gyorsasági szakasszal rajtol, majd szombaton további nyolc szakasz után hirdetnek győztest. A közel 15 kilométeres szakaszok mellett kétszer is teljesítenek majd 20-as szakaszt, ami a hazai viszonylatokhoz képest biztosan kemény lesz.

Partnereink: CREDOBUS, KF Service Solutions Kamion Fényező Kft., M6 L.O.G Kft., Expert Lajta Kft., TPA csoport Magyarország, DE BUS Gmbh, Bus Center Kft., Geri Ügyvédi Iroda, Skuba, diesel DR, Hunnoid, KF Minibus