• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Fülig ért a szájuk, míg mentek

A szilveszteri futamra nem sok terve volt Hodosi Gábornak és Holló Barnának, csak annyi, hogy élvezzék a versenyzést. Ezt csak félig-meddig tudták véghez vinni, mert igaz jól érezték magukat, de sajnos nem tudták befejezni a futamot.

 

Milyen volt a Szilveszter Rali?

- Köszönöm kérdésed, jól éreztük magunkat. Úgy jöttünk ide is, hogy autózunk és élvezzük a rendezvényt. Második éve voltunk a szilveszteri futamon és jó volt most is látni azt a rengeteg embert, akik szeretik a ralit és a hideg ellenére eljöttek megnézni a közel háromszáz indulót.

 

Mennyire tetszett az újra tervezett gyorsasági?

- Azt nem nagyon értettük, hogy a murvás szakaszt miért kellett berakni, de összességében a vonalvezetés a Zsigulinak kedvező volt. A sok szűk kigumizott rész Hodosit nem nagyon zavarta, aminek lehetett mindennek nekiment. Mondtam is neki, hogy az itinerbe én aztán többet be nem írom, hogy „szűk”, mert úgyis csinálsz magadnak helyet.

 

De azért te is élvezted a versenyt?

- Persze, amíg ment a kocsi. Mert faroltunk nagyokat és sokat, míg a váltóban el nem köszönt az egyes. Természetesen ez is pilóta hiba volt. Mondhatod te egy 40 éves embernek, hogy nyugodtan, úgy ahogy a rutinpályán tanították, úgy kell váltani. Na Ő nem, mert majd Ö megmutatja, hogy féktávon már küldeni kell az egyest, hogy már ott elálljon, aztán meg simogatja szegény váltót, hogy odalett. Mondjuk addig én is élveztem és fülig ért a szám… de valakit hibáztatni kell – nevet Barna.

 

Mi a terv az idei évre?

- Szeretnénk az idén sok mindent. Jelenleg folyik az egyeztetés az egyesülettel a lehetőségekről. Miskolc és ha lesz Budapest, akkor ez az alap. Kassa nincs benne az ORB naptárban, pedig az a verseny is nagyon tetszik nekünk, mert jók az élményeink. Azt beszéltük Gáborral, hogy a Rally Legendet nem szabadna kihagyni, hiszen az leírhatatlan. Illetve néztünk még egy külföldi versenyt, hogy ott is ismerjék már meg a Zsigulit.

 

Akkor a 2017-es szezont is együtt nyomjátok végig, mint eddig?

- Én szeretnék Hodosi Gabival menni továbbra is, remélem ő is velem. A GUJ elfáradt - persze mondanom sem kell, hogy ez is pilóta hiba -  ezért fel kell egy kicsit frissíteni, de továbbra is egy homológ, 1.6-os Ladával akarunk autóversenyezni, nem szeretnénk űrhajót építeni! Gondolkodunk még egy napfénytetőben, hogy kicsit komfortosabb legyen – folytatja tovább Barna a humorizálást. De viccet félretéve a cél továbbra is az, hogy a nép és mi is élvezzük, mert erről kell szólnia egy jó ralinak!

 

Reklámpartnereink:

Nord Frank Kft.; AutoCarma Kft.; Prime Energie Kft.; Metál Inox Kft.; Tipp Plusz Kft.; Schönherz Informatikai Stúdió Kft.; Schönherz Iskolaszövetkezet; Terrex Kft.; Elektron-Co Kft.; MAN Szerviz; Imre Gábor Kft., Mester-Építő Kft.; B-Safety Bt.; Hesztia Debrecen Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Kft.; Albert Tűzvédelmi Csoport Kft.; Akku 96 Kft.; Barna Mini Tüzép;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Peremicki István

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top