Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Kiváncsian varjuk a murvát

Rögös út vezetett mind Dián Attila és navigátora Vörös Péter, illetve Dudás Gergő és Marcsa Nikolett versenypárosok számára, mire sikerült megtalálniuk számításaikat. Az Rallye2-es bajnokság előző futamáról mindkét páros boldogan tért haza, viszont most egy újabb és nem könnyű kihívás előtt állnak.

 

 

Atus, mire számítotok ezen a hétvégén?

Most voltunk teszten, amiből már annyit le tudtam szűrni, hogy nem lesz egyszerű verseny.

Miért mi volt a teszten?

Miután ISEUM nem éppen a tervek szerint sikerült, kicsit aggódva vágok neki a hétvégi futamnak és remélem most nem kerül az utunk fatuskó! Egyébként a pálya kemény, csak annyit szeretnénk, hogy Suzuki egyben maradjon, illetve mi is. Az utóbbi verseny, a Székesfehérvár Rally jó kis lendületet adott a rallyhoz. Szeretnénk, ha ez a Veszprémi futam nem törné meg újra ezt a jó irányt!

Gergő, nálatok mi a helyzet? Mit vártok ettől a versenytől?

Azután, mentem már vele egy tesztkört murván, ha egyben beérünk a célba, akkor boldog leszek! Nagyon másképp viselkedik, mint aszfalton, ezért nem vagyok annyira nyugodt. De be kell ezt is gyakorolni. Mindenképpen a biztonságra fektetünk hangsúlyt a gyorsasággal szemben.

Mi történt Székesfehérvár óta a C2-vel?

A leglátványosabb változás, hogy új dekort kapott, ami nekem nagyon tetszik, hiszen vagány külsőt kölcsönzött a kisautónak. Emellett felkészítettük a keményebb murvás pályára, mint pl. erősebb rugókat tettünk alá. Éppen az állítgatás folyik rajta, hogy a pályának megfelelő legyen.

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégéhez!

Egy kis kedvcsinálónak a Székesfehérvár Rallyen készült videók.

Dudás Gergő – Marcsa Nikolett

https://www.youtube.com/watch?v=8u-Ai4NdDnA&feature=share

Dián Attila – Vörös Péter

https://www.youtube.com/watch?v=RuMpPMehS58&feature=share

Partnereink:

Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, Rallyfeeling, KoKo Trans Sped