• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Örülünk is, meg nem is

Egy komoly verseny és nem éppen könnyű pályákon van túl Dudás Gergő a Rallye2s bajnokság 2 futama után. Dián Attila számára sajnos nem tartott olyan sokáig a verseny, mint szerette volna, de ez nem gátolja őt a folytatásban.

Mi történt veletek Atus?

Legnagyobb bánatunkra feladta a harcot a Suzuki. Nagyon élveztük amíg tartott, meg is tettünk mindent, hogy ha másképp nem is de szuperrallyban folytatni tudjuk, a 3. gyors ideje alatt szerelgettük a kicsi kocsit, de valahogy nem akarta. Azóta már javítás alatt van a hiba komolyabb körülmények között, mint egy szervizpark, úgyhogy reméljük a legjobbakat.

Mi lesz a következő, ahol indulsz?

Természetesen a Rallye2 következő futama ISEUM Rallye. Remélem a Suzuki is úgy fogja gondolni, hogy ezen a versenyen teljesíteni akar, de úgy tudom eddig ez ment neki. Talán inkább nekem lesz nagyobb kihívás ez a murva. Sokkal nagyobb koncentráció szükséges szerintem, mint egy sima aszfaltos versenyen.

Gergő számotokra, hogy teltek a verseny napjai?

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Megtettünk mindent annak érdekében, hogy felállhassunk a céldobogóra, ami sikerült is. Elég sokan kiestek a kategóriánkból, ami szerintem már itt egy szép eredmény, hogy úgymond még zöldfülűként nekem sikerült az autót négy keréken és az úton tartani.

Milyen volt Nikivel a közös munka?

Nem mindegy, hogy ki ül a jobb1-ben, nem feltétlen konkrét személyre értem, hanem tapasztaltságát tekintve. Nikivel könnyű volt ezért együtt dolgozni és úgy érzem megvan az összhang, ami fog is kelleni még idén. A tervek szerint a további futamokon is ebben a felállásban támadunk.

Hogy tetszett a prológ?

Nekem ez annyira nem jött be. Tudom a nézőkért van, de nem mozgattuk meg kellően a BMW-t a verseny előtt, hogy ezt az akadályt megfelelően vegye.

Összességében, azért ez egy jól sikerült verseny volt nem?

Igen, én úgy vélem, hiszen célba értünk, ami az egyik legfontosabb és ha ez már megvan, akkor kell azon gondolkodni, hogy milyen eredménnyel. Abszolútot tekintve a 25. helyen végeztünk, kategóriánkban pedig az 5. helyen sikerült a célba érni, aminek nagyon örülünk.

Következő megálló nektek is az ISEUM lesz?

Igen, megyünk murvázni, bár kicsit féltem a BMW-t, igaz rajtam fog múlni, hogy kibírja-e ezt a versenyt. Itt mindenképpen okosan kell menni és nem őrülhetünk meg, mert akkor elszállunk. Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert Miskolcon nem kedveltem azokat a részeket, ahol enyhén murva volt, így most nem tudom mi lesz. Ezen a versenyen inkább az egyetlen cél a utolsó gyorson elérni a stoppot és felállni ismét a céldobogóra.

Köszönöm a riportot és gratulálok Nektek Gergő, Atus kitartást.

Köszönet a képekért Rallyfeeling-nek!

Partnereink:

Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., Creditstream Consulting Kft., Hús-Hentesáru Nagykereskedés Malac és Más kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, Rallyfeeling, KoKo Trans Sped



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top