• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Újra a ringbe lépnek  

 

A Ladával versenyző Tóth Attila – Tóth István duó a miskolci pályákon autóztak utoljára, ahol volt egy kis kalandjuk. Ennek következtében ki kellett hagyniuk pár versenyt, míg újraépítették a kocsit. Ózdon viszont megint a ringbe lépnek.

 

Kihagytatok pár versenyt, Ózdon újra támadtok?

- Idén sajnos csak két versenyen tudtunk eddig menni, Egerben és Miskolcon. Az utóbbi futamon volt egy kis kalandunk, aminek köszönhetően a kocsi elejét újra kellett építeni. A legnagyobb ellenségünk nekünk is az idő, amit a család és a munka mellett a versenyautóval való foglalkozásra tudtunk áldozni. Most minden más fontosabb volt. Viszont végre elkészültünk és mi is autózhatunk az ózdi pályákon.

 

Akkor most óvatosan fogtok autózni, vagy lesz ereszd el a hajam a nézők számára?

- A dombokat, sziklákat, ugratókat megpróbáljuk kikerülni, vagy legalább nem olyan nagyon felugratni rájuk. Vigyázunk a szép új dekorra, de természetesen a nézők és a saját magunk szórakoztatása lesz előtérbe helyezve. Ennyi futammal a hátunk mögött a bajnokságra nem kell különösebben figyelnünk. Persze azért küzdeni fogunk a többiekkel, de leginkább szeretnénk újra belakni a kocsit.

 

Marad családon belül továbbra is a navigálás?

- Igen, Pisti fogja diktálni a tempót. Két versenyt mentünk együtt és mikor már kezdtünk belejönni, akkor ugye kimaradt pár hónap. Most újra össze kell rázódnunk. De nem pánikolunk, csináljuk azt, amit annyira szeretünk, ralizunk. Örülünk, hogy ismét versenyautóba ülhetünk.

 

Új design, minden egyben, indulásra készen?

- Ebből jelenleg csak az új design van kész, de hát van még idő, nem – kérdezi Attila nevetve? Még össze kell rakni benne egy-két dolgot, fék, futómű állítás, lengéscsillapító csere… nem szépítem, van még rajta bőven teendő indulásig. Szerintem a ralis világban ez a természetes. Mutass egy olyan versenyzőt, akinek már hetekkel előtte kész van a kocsija – mókázik Attila. Nincs ilyen, legalábbis én még nem hallottam róla. Titkon elárulom, hogy mi szeretnénk azért, ha egyszer jóval hamarabb elkészülnénk mindennel, nem csak az indulás előtt pár órával. Na, de ez van, ezt kell szeretni.

 

Elvárás a hétvégén?

- Nagyon nem lesz, mivel újra meg kell szoknunk a kocsit. Bízunk benne, hogy nem lesznek technikai gondjaink, mint év elején. Ez a verseny arról fog szólni, hogy teszteljük a kocsit, hogy minden rendben van-e vele. Kicsit csapatjuk neki, farolgatunk, szórakozunk és szórakoztatunk, és persze a fő cél, hogy beguruljunk a célba.      

 

Reklámpartnereink:

Tiszaújváros Transz Kft. – Földmunkavégzés - Közúti Teherszállítás; Lincos.eu – Autószerviz Gumiszerviz és Garázsipari berendezések, szerszámok; Komplex-D Magas és Mélyépítés; Baromfiudvar 2002 Kft. - Hús-, húskészítmény nagykereskedelme; Ferrodo 2002 Kft. - Versenyautó Fék & Kuplung Felújítás; Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. - Kompresszor javítás; HB.c.e. - Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi Kft.; Olvisz 98 - Olajipari Vízügyi Szolgáltató Kft.; Unilub Kft. - Kenőanyag nagykereskedelem; Bója Teherfuvarozás; TGK Trans Kft. - Gépjármű kereskedelem; Inter-Agrowashker Kft. – Mezőgazdasági gépalkatrész és teherautó gépkocsialkatrész; Nomido Madera Kft. – Csomagolástechnika és raklapgyártás; Civis Solar Hungária Kft. – Klímatechnika és napelem; Total Wagon Management Hungary Kft. – Vasúti kocsi mobilszerviz; Nagy Ferenc e.v. - Munkaerő közvetítés;

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: Tóth Attila

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top