• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bevált a gép

Újra Zsiguliban járta a pályákat Erdélyi György Historic Bajnokság futamán az Ózd Rallyn, ahol navigátora Kovács István volt. Hosszabb pihenés után rajtolt újra és a céldobogón fejezte be a versenyt.

 

Hogy éreztétek magatokat a hétvégén?

Köszönjük kérdésed, kiváló volt a verseny. Nagyon élveztük és a zsiguli is jól muzsikált. Jó volt újra a pályán lenni, és a kormányt tekerni. A lényeg, hogy elérte a célját a hétvége, hiszen elengedtük a hétköznapi gondokat és a versenyre koncentráltunk.

Akkor az év hátralévő részében is marad a Zsiguli?

Igen, mindenképpen. Megkedveltem ez az autót és szeretnék a továbbiakban is vele versenyezni. Annyi, hogy 1-2 apróság előjött a futamon, ami szerencsére nem akadályozott abban, hogy teljesítsük a futamokat, ilyen volt például a fék problémánk. Nem egészen úgy dolgozott, ahogy kellett volna, de van időnk ezt javítani.

És akkor hogyan tovább? ISEUM Rallye-n indulsz?

Ez idén sajnos kimarad, hiszen a Historic bajnokságban nincs murva. Az elmúlt években az egyik kedvenc futamon volt, és nem hagytam ki. Viszont most idén, ha már ezt a bajnokságot választottam, akkor maradok a döntésem mellett.

Ezek alapján nem bántad meg a döntésed, hogy a Suzukit lecserélted a Zsigulira?

Egyáltalán nem. Szerettem a Suzukit, de az inkább arra van kitalálva, hogy komolyabban versenyezzenek vele és számomra ez nem cél. A szórakozáshoz pedig ez az egyik legtökéletesebb gép, ami most van.

Akkor csak a Historic futamain gurulsz ki vele a garázsból?

Nem, azért erről szó sincs. A rám jellemző módon megyek FRT pár futamára is az idén, illetve ami sosem maradhat el az autóztatás. De erről majd a későbbiekben.

Köszönöm a riportot és további sikeres futamokat!

Köszönet a képekért Rallyfeeling-nek!

Partnereink:

Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., Creditstream Consulting Kft., Hús-Hentesáru Nagykereskedés Malac és Más kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, Rallyfeeling, KoKo Trans Sped

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top