• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

A kezdetek helyszínén

SOLID Racing Team – Int. Baranya Kupa 2016. 08. 12-14.

Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

 


Épp hogy csak végeztetek a székesfehérvári versennyel, máris elkezdtetek készülni a Baranya kupára. Kicsit sűrű a programotok az utóbbi egy hónapban.

 

Így van, sűrűek a hetek és a napok is számunkra, mivel épp hogy befejeztük a Székesfehérvár Rally-t, és már a nyakunkon a következő verseny. Fehérvárról nagyon jó élményekkel tértünk haza, mert az autó is olyan jól szerepelt, hogy élveztünk minden egyes versenykilómétert. Az autónk fekészítése még most is folyik, mert volt pár dolog amit a verseny után észrevettünk. Ezeket kicseréljük, és már verseny késtz is a jármű.

 

Nyugodtan kijelkenthetjük, hogy hazajártok a Mecsekbe. A szakaszok lényegében az év végén rendezendő mecseki futam gyorsaiból kerülnek ki. Ezeket elég jól ismeritek már.

 

Így van, mivel itt Pécs környékén kezdtem pályafutásom, így szinte az összes verzióját ismerjük a mostanság használt pálya nyomvonalaknak. Imádom, szeretem az itteni pályákat, mert kijelenthetjük hogy igazi rally pályák. Van szűk része, de van olyan ami szélesebb tempósabb is, így mindennel találkozunk a hétvége során. Nagyon várjuk már hogy ezeken a pályákon mehessünk.

 

Az előző évekből kiindulva jó eredményre számít a csapat?

 

Autóverseny lévén mindenki nyerni szeretne, de úgy gondolom hogy az eddig általunk képviselt "taktika" meghozta a gyümölcsét, és ezen jelenleg nem is szeretnénk változtatni. A csapat hangulat én úgy gondolom hogy nagyon jó, és ezt szeretnénk is megtartani, ennél fontosabb nincs is.

 

Felkerült a bajnokság jelenlegi állása. Vezetitek a HobbyCar abszolút értékelését, valamint a H1 géposztály értékelését is. Átléptük a bajnokság felét. Erős hajrára számítotok?

 

Igen, nagyon jól állunk a bajnoki ponttáblázatban. Van még verseny, de ennek ellenére bizakodóak vagyunk a bajnokságot illetően. A Baranya Kupa után még pontosabban fogjuk látni a helyünket a bajnokságban. A tavalyi év sajnos a technikai hibákról szólt, idén viszont eddig nagyon összeszedetten tudtuk összerakni az évet, aminek külön örüök.

 

Mennyibe befolyásolja a teljesítményeteket a bajnokság jelenlegi állása?

 

Úgy gondolom semennyire. Amennyiben azt csináljuk amit eddig, akkor jó eredményre számíthatunk az év végén. Mindent meg fogunk tenni csapatként annak érdekében, hogy minden rendben menjen a soron következő versenyeken, és jó eredményket érjünk el, ami előrébb visz minket a bajnokságban.




Partnereinknek köszönjük az együttműködést:  Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Kft. - Cortesia Group, Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Scan-Union Kft. - Release, ExcelIT Kft.; Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top