• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

2. Levianus Kupa a Dömsödi Autocross Arénában

Interjú Kis Ádám versenyrendezővel az október 14-15-i autocross verseny előtt.

 

Sikeres elsőbálozóként zártad a csapatoddal az Első Levianus Kupa autocross versenyt, ami szeptember elején volt a Dömsödi Autocross Arénában.

Most október 14-15-én lesz a második Levianus Kupa, ami Magyar, Szlovák Bajnoki, illetve Zóna Autocross futam is lesz egyben szintén Dömsödön.

Mivel készültök erre a kétnapos nemzetközi versenyre? Milyen újítások várnak a versenyzőkre? Több mint ezer néző látogatott ki a szeptemberi versenyre, most sem várható kevesebb. milyen programok várnak rájuk?
-  Hasonló feltétel rendszert szeretnénk biztosítani, mint az egynapos versenyünkön, tehát árammal ellátott normál méretű depo helyek. A depo fás része átalakításra került, eltűntek a haldokló fák a depóból. Így kb. 20 depó hellyel nagyobb lesz a depo területe. Ezen kívül a régi wc-nél lévő területrész is átalakításra került így kb 8-10 autó befogadására lett alkalmas. A depo és a nézőtér megfelelő hangosítása, meleg étellel is készülünk a nézőknek, és a versenyzőknek egyaránt, pl. jobban felkészített büfével. Vasárnapra vendéget hívtunk Ficza Ferenc személélyen, mely eseményhez nyereményjáték fog kapcsolódni melynek részleteit hétvégén tesszük közzé a Dömsödi Autocross Aréna oldalán és egyéb oldalakon.

Újdonság lesz még, hogy a vasárnapi napon az élő közvetítés a futamokról, valamint a döntőkről mely a Dömsödi Autocross Aréna Facebook oldalán lesz követhető.
Szombat este nyolc órától kifulladásig zenés este tervezünk a büfésátorba. Kiállításra kerül és a nézők által megtekinthető Szalay Norbiék "Dakar kamionja". Ezen kívül készülünk még egy meglepetéssel, mely maradjon a versenyig titok.

Mit kívánsz a versenyzőknek és a szurkolóknak?
- Ha lehetek önös érdekű, elsődlegesen magunknak kívánnék jó időt ezen kívül biztatom a nézőket, hogy látogassanak ki a rendezvényünkre, ami ingyenes a számukra hisz több kategóriában is itt dömsödön fog eldőlni a bajnoki, és Zóna bajnoki cím sorsa. A versenyzőknek kívánok baleset mentes és élményekkel teli versenyzést és természetesen szeretettel várjuk őket a Dömsödi Autocross Arénába.

- Hajósi Miklós -



Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top