Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Buli versenynek indult...

Három navigátorral vág neki Lajosházi Csaba az idei Szilveszter Rallye-nak, ami talán az elmúlt évek legszárazabb év végi jamboree-ja lesz.


Lajosházi Csaba:- A váci versennyel nem ért véget az idei szezonunk, sőt ugyanolyan mozgalmasan alakult az év vége, mintha a bajnokság nem is ért volna véget. Először november első hétvégéjén az Élményosztó napon állítottuk csatasorba a Subarut, majd rá két hétre az ARK Sprint miskolci versenyén is ott voltunk, aztán az FRT decemberi versenyére is beneveztünk.


- Mivel a váci versenyünk nem sikerült túl jól, ezért úgy gondoltuk pont időben jött az Élményosztónap, ahol sikerült magunkat teljes mértékben kiélni, és remélem az általam szállított utasok is ugyanígy érezték magukat.


- A Bükkszentlászlói versenyre fejlesztettünk picit, bekerült az autóba a tolókerekes váltó. Alapjában véve jól éreztük magunkat, eltekintve a csúszásoktól és az apróbb problémáktól. Az I-re a pont az FRT-n került fel, ahol nagyon jól viselkedett az autó, csak pár apróbb változtatást kellett a srácoknak eszközölni a Szilveszter Rally-ra.



- A Szilveszter Rally kezdetben buli versenynek indult, de az időjárás nem teszi ez számunkra lehetővé. Túlságosan jó idő lesz ahhoz, hogy tudjunk majd csúszkálni. Talán ezt a vágyunkat, picit ki tudtuk élni az FRT-n, hiszen ott ezt a lehetőséget a pálya is tökéletesen lehetővé teszi.


- Slick gumikkal megyünk majd, és az időket figyeljük, mert szeretnénk tudni hová is jó az autónk. A mi elvárásaink, hogy az amatőr mezőnyben lehetőleg minél előrébb végezzünk.


- Ahogy az elmúlt évben az idén is, több navigátor ül majd mellettem. A szombati napot és a vasárnapi első kört a megszokott navigátorommal, Zolival teljesíteném, aztán a következő körökben az autónk design tervezőjét Samók Tamást, illetve a miskolci ARK versenyen mellettem ülő Füzi Csabát is beültetném.


- A jövőnket meg nem tudjuk, hiszen a Rali-Túra Bajnokság pontos sorsa nem dőlt el. Elsősorban a Túrában szeretnénk menni, de adódott egy másik lehetőség, hogy Ausztriában menjünk, mert egy ismerősünk ott fog teljes szezont menni. A két autó logisztikája sokkal jobb költségvetéssel jönne ki, így elgondolkodtunk ezen a projekten is. Továbbá a Kiskunlacházai verseny után egy esetleges FRT szezon is felmerült bennünk. Jelenleg még dolgozunk a jövő évi költségvetésen, ezért a sorsunk csak jövőre dől majd el.


A csapat együttműködő partnerei: Metrol - Innotec Kft., Halmschlager Trade Zrt., Elo Digital Office, Click On, Kandallowebshop.hu, SIXI, Versenygumi.hu, This Point Informatikai Kft., Susánszky és Társa végrehajtói iroda, Eke-Trans Special Transport Kft., Fémtiszta Kft., Mazzini, Contruck Kft., Global Roll Kft., Kamiker Kft., Asonáj 2003 Kft., CSMBT, Medito, Jász Irodaszer

Kapcsolódó elemek