• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Egy jóízű autózás a célunk!

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter

GOBALDARU Felsőnyárád-Sajókaza Rally Sprint 2017
Opel Astra OPC - Just Car Transport Kft.
2017.10.07-08.

 

 

Interjú Kertész Krisztiánnal a hétvégi rallysprint verseny előtt.

Hat gyors vár rátok, oda-vissza. Összesen 30 versenykilométer. Mit is tudhatunk erről az 5 kilométeres szakaszról, mennyivel másabb, mint a múltkori parasznyai?
- Igen 6 gyors 3 Sajókaza felé, 3 Felsőnyárádra! Mindkét irányba izgalmas lesz. Az útfelület különleges. Ezt az utat sokkal csúszósabb aszfalt borítja, és tükör sima, mint a magyar átlag! Több lassabb kanyar van rajta, mint a Lyukósi úton, így a nézőknek is érdekes lesz.

Licences kategóriában indulsz most is. Mivel a szervizpark együtt van a MARB-osokkal szoktatok-e beszélgetni a többi versenyzővel a következő felfutás előtt?
- Igen, Abban neveztünk, és persze azért szoktunk bandázni. Itt is komoly verseny van, de azért itt sokan nagyon jól ismerjük egymást. Mondhatjuk barátok vagyunk, úgyhogy ilyenkor itt beszélgetünk, nem egy műhelyben.

Hányszor lehet pályát bejárni, és mennyire elég ez? Előny-e az, hogy korábban megy rajta az ember?
- Úgy tudom, most korlátozta a rendező, és elég is a három mindkét irányban! Szerintem a sprint mezőny 85% a ment már ezen az úton, elég jól ismerik. Mondjuk például én is csak a jobb oldalon ülve mentem itt, nem vezettem, dehát tudom merre kell kanyarodni. És Sok értelme nem lenne még kocsikázni ott. A versenyen kell improvizálni. Mégiscsak ez lenne a rallye.

Mi is célotok Eszterrel ezen a versenyen?
- A célunk, teljesíteni mind a 6 szakaszt, és azért próbálunk majd gyorsan menni. Biztos fogjuk a hasonló autók eredményeit nézni, de azért nincsenek elvárásaink, úgyhogy egy jóízű autózás lesz a fő célunk!

Köszönet a partnereinknek: H-euro Consult Bau Kft., Assist-Trend Észak Kft., Spéci Komplett Kft., Zsomar-Ker Kft., Best-Tyre Gumi Kft., Kartel 97 BT. Horváth Kft., TT Sped Kft., Delta Hungária Építő Kft., FA-ZE Tyre Repaír Kft., Kerékgyártó és Társa Kft., Andrezol-net kft, D.D.Z Med Kft., Adó-Dó Plusz Kft., Magyar Ipar Kft., T-Forex Kft., R-Pex 2000 Kft., Kiss Zsolt EV. , Naturgold farm, Baromfiudvar, Unilub Castrol ,Mihidra kft., Black Point alapítva 1991,Trója, Liza Snack, Autó M3, Bionly, Komplex-D.

Köszönjük az interjút!
Eszter - Krisztián

- Hajósi Miklós -

 

Facebook Oldal

Partnerek

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc@pirirc.hu

Tetszik? Töltsd le!

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2017. október 16., hétfő

    Szeretnének átgurulni a céldobogón Parasznya után a Mecsek Ralin csatázik a Kurtos Róbert – Szegedi Máté kettős. Úgy néz ki a Mitsubishi lóerői előkerültek, míg Máté külföldi versenyeken tapasztalatot gyűjtött. Egy feladatot tűztek ki…
  • 2017. október 16., hétfő

    Három a magyar igazság és egy a ráadás Ezt a mondást a Herczig Norbert – Bacigál Igor páros komolyan vette az ORB hétvégi pécsi futamán. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa ugyanis nem csak a hétvégi futamot nyerte…
  • 2017. október 16., hétfő

    Rangáék: Nagy hajrá! Mecsek-rali, vasárnap A Ranga Motorsport mindkét párosa hatalmas hajrát indított vasárnap a Mecsek-ralin. A Ranga Péter, Szőke Tamás kettős két gyorsasági szakaszt megnyert (éppen azt a kettőt, amely a pilóta…

Médiapartnerek

RW.jpgamc.pngcsapassunk.jpgdrifted.pngdrifting.jpgfelelemnelkul_200x100.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpglepold.jpgmgr.jpgpasi.jpgrallyfotok.pngrc.jpgrvo.jpgsimfans.jpgskinc.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top