Nyomtatás
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése

Tim Gábor Domaházán is győzött!

Tim Gábor autóversenyzői karrierje idén jelentősen más irányba fordult. Miután minden pályaautós bajnokságban nyert ahol indult (Suzuki Swift Kupa, RCM Cup, Skoda Octavia Cup), idén a rallye szakág felé fordult. Az anyagi okok miatti váltás nem okozott törést a fejlődésében, hisz ebben az évben három rallye versenyen három győzelmet szerzett.

Az autója, egy általa épített Nissan Sunny GTi, mely régebben a személyautója volt. A szervizhátteret főként édesapja biztosítja, így tudják a költségeket minimalizálni.

A július első hétvégéjén rendezett Domaháza - Zabar Rallye-n újra megszerezte Timár Tamás navigálásával a kategória és abszolút győzelmet, mellyel a bajnokság harmadik helyére jött fel, sőt a 2000cc-es kategóriáját már vezeti.

"Ki kellett hagynunk pár versenyt idén, ezért kénytelenek vagyunk minden versenyen, minden szakaszon a határon menni, mert csak győzelmekkel tudunk visszakapaszkodni a bajnokság elejére. Eddig ez sikerült, de most is nagyon sokat kapott a kocsi, újra szerelnünk kell majd. De ez egy ilyen játék, nevetségesen kis költségvetésből versenyzünk, addig feszegetjük a határainkat, amíg tudjuk!" - nyilatkozta Tim a verseny után.