• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bertus – Lovász kettős sprintversenyen tesztel

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor sprintelni készül, de természetesen nem egy új sportágról van szó, hanem a május 27 és 28 között megrendezésre kerülő Borsodnádasd-Balaton Rallye Sprint - MARB futamáról.

 

 

Szia, Balázs! Az Osztrák versenyt feladni kényszerültél féltengelytörés miatt. Történt valamilyen változtatás az óta a BMW-n, illetve sikerült orvosolni a problémát?

Sziasztok! Természetesen sikerült, kicseréltük a féletengelyt. Azóta már a második van benne, hiszen az első sajnos anyaghibás lehetett, mert csere után nem sokat bírt. A mostani alkatrésszel remélhetőleg nem lesz probléma, hiszen csapattársam, Ferjáncz András a május 20-i FRT Rallyn letesztelte előttem és futott vele egy kategória 2. helyet, amit ezúton is köszönök neki és gratulálok a dobogós helyezésért. További változtatásra, fejlesztésre az elmúlt időszakban nem került sor.

Mi a célod a MARB futamon?

Nyilvánvalóan szeretnék minél jobb eredménnyel zárni a versenyt. Bízok az autóban és természetesen Tibiben is, hiszen nagyon jó az összhang közöttünk. Pályát tekintve új lesz számomra, soha nem mentem még rajta. Tesztversenynek szánom ezt a borsodi autózást a közelgő nagyobb megmérettetések előtt, de erről még nem szeretnék beszélni.

Sok sikert kívánok a teljes csapat nevében!

Köszönöm a riportot! Sziasztok!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft.,  Rio Lámpastúdió Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

 

Facebook Oldal

Partnerek

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc@pirirc.hu

Tetszik? Töltsd le!

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2017. szeptember 09., szombat

    Kazár Miklós: arccal a Mecsek Rallye felé! Egy második hellyel kezdte meg a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője Túl van az idei quad bajnoki szezonnyitón Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában egy…
  • 2017. szeptember 03., vasárnap

    Sajnáljuk, hogy elmarad a Budapest Rallye A hatósági engedéllyel kapcsolatban kialakult helyzet miatt a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség döntött arról, hogy a 2017. szeptember 1-2-re tervezett Budapest Rallye lemondásra kerül. Az elmaradt futam pótlásáról az MNASZ…
  • 2017. augusztus 08., kedd

    Kazár Miklós: pihenés és felkészülés a nyári forróságban Az augusztus végén induló idei quad bajnoki szezonban is rajthoz áll a Pro Racers versenyzője, míg a rallye-ban igencsak motiváltan várja a szeptember eleji Budapest Rallye-t Túl van már a…

Médiapartnerek

RW.jpgamc.pngcsapassunk.jpgdrifted.pngdrifting.jpgfelelemnelkul_200x100.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpglepold.jpgmgr.jpgpasi.jpgrallyfotok.pngrc.jpgrvo.jpgsimfans.jpgskinc.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top