• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ferjáncz: Élveztem a kocsizást és egy dobogó is becsúszott!

A Livewire Team versenyzője, Ferjáncz András egy küzdelmes FRT-n vett részt május 20-án. Természetesen a beígért játék ismét elmaradt, hiszen Andris a tesztkörök megtétele után ismét vérszemet kapott és a szűnni nem akaró versenyzési vágyát a H6-os kategória 2. helyével koronázta meg.

 

 

Szia, Andris! Ismét csak mosolyogsz Egész eredményesen alakul az éved eddigi része, mesélj a szombati FRT-ről, mert most is kupával tértél haza.

Halihó! Bizony, nem panaszkodom, hiszen eddig álomszerű az évkezdetem. A kiskunlacházi verseny nagyszerű volt, a sok nevező és hibátlan rendezés is csak hab volt a tortán. Sokan eljöttek, akiket hívtunk és mindenki mosolyogva, illetve picit megijedve szállt ki mellőlem. A BMW nem egy erőgép, de beleadtam apait - anyait és elvállaltam a kanyarokat jó nagy tempóval.

És a kupa? Második lettél, és ha nem csalnak az infóim, akkor igencsak szoros csatában diadalmaskodtál.

Bizonyám! Nem mindennapi dolog 3 kör után valaki ellen 0,04 század másodperccel vezetni. Az utolsó menetben viszont sikerült másfél másodperccel felülkerekednem és így enyém lett a dobogó második foka. Hogy miért nem az első hely? Mert valaki, nem túl „fair” módon átnevezett a mi kategóriánkba és köztudott, hogy az ellen az autó ellen esélytelen, szinte bármi más technika. Szóval, hihetetlen izgalmas volt számomra az egész nap. Köszönöm az ellenfeleimnek a csatákat és támogatóimnak, hogy ellátogattak hozzánk. Az biztos, hogy lesz még alkalom autóztatnom azokat is, akikre most nem került sor.

Sok időd nincs, két hét és Máriapócs Rallycross OB. Hogyan készülsz Andris?

Szerelem a Fordot és fohászkodom Fortunához, hogy küldjön egy kis jó szerencsét Viccet félretéve, sokat edzem, futok és szimulátorozom. Ugye, marad a Citroen, ami sajnos nem egy mai technika. Futóműben és motorerőben is a többiek szintje alatt vagyunk, de megígérhetem, hogy hatalmas lendülettel, kedvvel és elszántsággal fogom támadni a dobogó legfelső fokát!

További jó készülést és gratulálok a hétvégi eredményedhez!

Nagyon szépen köszönöm. Folyt. köv...

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Rubra Art Lounge., Fitness 5 & Gym., Lavina Szerviz Kft., PX-Sport., Mészicar Trans Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top