• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Ferjáncz András újból a pályán

A Livewire Team pilótájával, Ferjáncz Andrással beszélgettem, aki január 15.-én egy zártpályás versennyel kezdi az évet. Az interjú alatt elkanyarodtunk a 2017-es versenyszezonjára is.

 

 

Szia, András, régen beszéltünk! Hétvégén újból versenyautóba ülsz, de előtte hagy kérdezzelek a 2017-es évedről!

Sziasztok! Jelenleg pillanatban még nem szeretnék semmit mondani a versenyszezonomat tekintve, hiszen pár dolognak még révbe kell érnie ahhoz, hogy 100%-osan biztosat tudjak veletek közölni. Egyelőre annyit elárulhatok, hogy nem is olyan nagy szívfájdalmamra, de autómárka váltás előtt állok. A továbbiakat pár héten belül fogom veletek közölni.

Térjünk rá a hétvégi autózásra. Hogyan és mivel készülsz Kiskunlacházára?

Természetesen nagyon hiányzik a versenyzés, viszonylag régen ültem autóban. A csapat BMW-jével fogok rajthoz állni az év első FRT-jén. Ezennel nem az idő lesz az ellenfelem, hanem egy kellemes látványautózásra készülök szponzorautóztatási céllal.

Régen ültél már a BMW-be! Mire számítasz?

Igen. Én próbálhattam ki annak idején elsőként, de az óta megannyi fejlesztést kapott az autó, már csak a motorerő növelése van hátra, amelyet a versenyszezon kezdetéig megteszünk és egy igazi versenyautó válik belőle, de még kocsizunk vele egy jót. Tehát nagyon várom és az előzetes információim alapján az utasaim sincsenek ezzel másképp.

Nem hagy nyugodni a kérdés, hogy mi lesz az idei programod! Valamit árulj, el még kérlek!

Rendben, legyen még egy plusz információ, de többet tényleg nem mondhatok! Lesz egy szakág váltás is, ami nem más, mint a Rallycross, de az idei évről ennyit. Zárójelben jegyzem meg, hogy a Rally-nak nem fordítok hátat. Keresem a megoldást, hogy itthoni, vagy esetleg egy nemzetközi Rally versenyen is el tudjak indulni.   

Köszönöm a riportot és sok szerencsét kívánok a terveid mielőbbi megvalósításához!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

LiveWire Team, Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Fitness 5 & Gym., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., Fülöp és Társa Bt., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., Rubra Art Lounge.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top