• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Bertus Balázs - A fejlesztés meghozta a gyümölcsét

A Livewire Team Rally vonalát erősítő versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor egy embert próbáló, jó hangulatú, eredményes versenyen van túl. A GOBALDARU Borsodbóta-Sáta Rallye Sprinten az időjárás nem kedvezett a mezőnynek.

 

 

Az összecsapás előtti fejlesztések hozták az elvárásokat, gondolok itt első sorban a gátlókra, amelyeket szakaszról-szakaszra finomítottak a szervizesek a versenyzők tapasztalatait figyelembe véve. A duó ezt a futamot abszolút értékelésben a 16., az 5-ös kategóriában az 5., illetve a BMW kupa 2. helyén végezték.

A pálya nem volt éppen leányálom. A dobálós, lobogós szakaszt rengeteg sárfelhordás nehezítette, amely rengeteg megforgást, árokjárást, esést-kelést, illetve időbeli csúszást eredményezett. Az eredetileg négy gyorsra tervezett verseny sajnos háromra rövidült, így nem volt lehetőség kipróbálni az új lámpasort. Balázs elmondása szerint most kezd igazán összeállni minden, de természetesen a BMW a közel jövőben új fejlesztést/fejlesztéseket fog kapni.

Balázs ezúton szeretne köszönetet mondani a Livewire Team-nek, illetve Vizelli Balázsnak és Kerekes Máténak a szervizben nyújtott teljesítményét, Lovász Tibinek a helyes útmutatásért, barátainak a szurkolásért és végül, de nem utolsó sorban feleségének a támogatásáért!

 

 

 

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Euro Pet Hungary Kft. , Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Fitness 5 & Gym., WSW Proding Kft., Olajshop.hu.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top