• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Alkalmi a navigátor?

Ifjú titánok táborát és a Speed Rally Team csapatát erősítő versenyzővel, Ifj. Pothánszky László-val beszéltem.

 

 

Hogyan alakul számodra a MARB szezon kezdete?

Sajnos a 2015-ös szezon végéhez közeledve a Márianosztrai futam alkalmával sikerült egy jelentősebb anyagi kárt okoznom a Suzukiban. Úgyhogy a szezonra való felkészülés magával a sérülés helyreállításával telt, ami az autó fejlesztésére szánt összeg jelentős részét el is vitte, így a mai nappal összeállt az autónk a 2016-os szezonra, de a tavalyi technika van benne. 2 db fejvédős homológ ülést azért a biztonságunkra tekintettel beletettünk, bár a régi is még elfogadott lett volna.

Cered, maga a verseny és az újabb szezon milyen érzéseket vált ki belőled?

Megvallva az igazat, már régen megjöttek az első elvonási tünetek. Nagyon vártam, hogy már kész legyen az autónk, és hogy induljon a szezon. Folyamatosan kattog az agyam magán a versenyen és mindeddig az autón is, tegnap és tegnap előtt fel-felébredtem éjszaka. De ma már biztosan nyugodt lesz az álmom, mert az autó verseny kész és vár a lehető legjobb pálya, Cered! Tetszenek az új kupák, amiket kialakítottak, végre van a fronthajtású autóknak is kupája, illetve a Suzukiknak. Jó dolognak tartom, hogy az "A" és "N" - kupákban "E" jelű abroncsokkal lehet rajthoz állni, csak sajnos ezekben nagyon kevés autó van itt Északon.

Új navigátorod van, ha jól látom az előnevezésekből. Avass be.

Apa Belgiumban dolgozik a verseny idején sajnos, alkalmi navigátorom Holecz Laci lesz a Ceredi verseny idején. Laci már többször helytállt testvére Krisztián autójában is többek közt, így bizakodva várom a közös versenyzést. Ha jól megy minden, elképzelhetőnek tartom azt is, hogy amikor édesapám nem tud jönni, ismét közösen megyünk Lacival. Legyünk túl az első versenyen :)

Ha már a kocsi kész, a fix és az alkalmi navigátor is megvan, már csak egy kérdés jöhet. Mik az idei tervek, hol láthatunk benneteket?

A Grepton Cered Rallye után a lehető legtöbb Északi MARB versenyen szeretnék elindulni a Swifttel. Ha minden jól megy, év közben még néhány kis fejlesztés is bele fog férni.

Köszönöm a riportot

A versenyzőpáros Partnerei:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft.

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top