• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Classic Automobil Show az AMTS-en

AMTS sajtóanyag

Classic Automobil Show az AMTS-en
Veteránok, muzeális minősítésű járművek külön pavilonban!


Immáron negyedik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Automobil Show, a MAVAMSZ (Magyar Veteránjárművesek Szövetsége) rendezésében, melyre ezúttal is külön pavilonban kerül sor.

Az AMTS nem titkolt törekvése, hogy az autózás szerelmeseinek egyre szélesebb rétegét lássák el évről-évre felejthetetlen élményanyaggal a vásárterület pavilonjaiban, valamint külső területein egyaránt. Kiállítás terén mára már messze nem csupán a szűken vett tuning-gépek és importőri standok seregszemléje az AMTS, hanem a vadonatúj autók mellett a veterán járművek is helyet kaptak.

A Classic Automobil Show-t jegyző MAVAMSZ idén új helyre költözik a rendezvényen belül. Március 24-26. között a Hungexpo "F" pavilonját töltik meg szebbnél-szebb, többségükben muzeális minősítéssel rendelkező járművekkel, de a hatalmas túljelentkezés miatt jut néhány makulátlan klasszikus a "G" csarnok standjaira is.

A veterán pavilon járműkiállítása már a 2013-as kezdet óta szép számú közönség kedvence, igazi találkozóhellyé vált a kilátogató családok, baráti társaságok tagjai között. Így lesz ez idén is: bemutatkoznak a MAVAMSZ tagszervezetei, ezen felül önálló kiállítási területet kapnak a veterán kabrió, kupé, mini és törpe autók, valamint kombi járművek is!

A korábbiaknál nagyobb felületen mutatkoznak be a II. Világháború előtti járművek, köztük olyan különlegességek, mint például a Buick 1928-ból, a Studebaker Erskin Sedan 1932-ből, vagy a Renault Celtaquatre 1937-ből. Mindösszesen közel 200 korabeli jármű kerül bemutatásra, amelyek többsége FIVA minősítéssel is rendelkezik.

A kiállítás egyik legnagyobb látványossága lesz a törpe autók bemutatója, olyan különlegességekkel, mint a Heinkel KabineType 150, a Messerschmitt KR 200, vagy a BMW Isetta 600.

Ugyancsak egyedülálló unikum lesz az összesen 1217 példányban legyártott Lamborghini Espada egy példánya, amelyet az összeszerelés végső fázisában mutatnak be a szervezők.

A felsoroltak mellett rengeteg további exkluzív látnivalóval, de a tavalyihoz képest teljesen megújult felhozatallal várja a veteránok szerelmeseit a Classic Automobil Show, március 24-26 között a Hungexpo "F" pavilonjában, az idei AMTS-en!

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, a színes felhozatalban bármely korosztály megtalálja számítását. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

 

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

  • hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuning kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye
  • Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show
  • Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
  • Classic Automobil Show - restaurált / átépített klasszikus autók
  • Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók
  • Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
  • Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből
  • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak!

 

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása:
március 24-25: 9:00-19:00 óráig március 26: 9:00-18:00 óráig.

AMTS hivatalos megnyitó, sajtótájékoztató és élő show:
március 24 (péntek), G-Pavilon, 13:00 órától

 

További információk:
www.amts.hu

Classic Automobil Show:
http://www.amts.hu/hu/programok/classic-automobil-show-83

Facebook:
www.facebook.com/carstyling

Videóanyag:
https://www.youtube.com/channel/UCD37vqm6Gw5_2cDqPiMFCRg

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top