• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Új autót vásárolna? Irány az AMTS!

AMTS sajtóanyag

Új autót vásárolna? Irány az AMTS!
Külön importőri pavilon és három újautós tematika az évadnyitón!


Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén, az AMTS-en évek óta megszokott az autós importőrök, márkaképviseletek megjelenése. 2017-ben ezen a téren az Automobil és Tuning Show hatalmasat lép előre: az újautós tematika számára külön pavilon nyílik, ahol egyben nézheti meg minden látogató a piacon jelenleg elérhető kínálatot!

Idén minden eddiginél nagyobb számban mutatkoznak meg autós importőrök az AMTS területén, a Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, várhatóan több, mint 20 márka kínálatából!

A márkastandok mellett három új tematikus „zónát” is tartogat az AMTS újautós részlege.


EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás

Az AMTS először vonultatja fel külön reprezentatív szakkiállításon a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században.


SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

A 2016-os újautó eladások listáján a városi terepjárók (SUV) igencsak előkelő helyet foglalnak el. Egyre meghatározóbb piaci részesedéssel lassan a legkelendőbb, alsó-kategóriás járművek babérjaira törnek. Az AMTS új tematikájában éppen ezért a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, szakkiállításában pedig egyben felvonultatja a kapcsolódó járműparkot.


Kabrió Kiállítás – a „nagy kaland” az AMTS-en kezdődik el

A kabrió gépjárművek egy speciális kategória az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint azt gondolnánk. Ez a gondolat inspirálta kiállítás a tavaly nagy sikerrel debütált kiállítás elindítását, mely idén is igen szép palettával várja az érdeklődőket.


Az újautók jegyében is – Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás

Új modellekkel az immáron ötödik éve, ezúttal a Hungexpo "G" pavilonjában rekord méretű területen megszervezésre kerülő kortörténeti tárlaton is találkozhatnak a látogatók. Knezsik István (Autós Nagykoalíció) védnöksége alatt, a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat egy soha nem látott installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának.

A magyar járműipar csúcsteljesítményeit felvonultató kiállítás kiemelten szól a fiatalabb korosztály számára is.  Az esemény egyik fő szempontja vonzóvá tenni számukra a járműipari szakmákat, ennek érdekében pedig számos edukációs célú program is szerepel a tárlatban. A rendezvény keretei között kiállító gyárak nem csak az iskolásokat, de minden érdeklődőt várnak, akik karrierre vágynak ebben a szegmensben, vagy csak munkát keresnek az autóiparban.

A kiállítás központi eseménye március 24-én, 13 órakor kezdődik, ahol egy 90 perces élő show-ban állnak a nagyérdemű elé a kiállított járművek tervezői és képviselői. A neves feltalálók, mérnökök és formatervezők – úgy, mint a járműipar Oscar-díjasainak is nevezhető dr. Anisits Ferenc, dr. Hanula Barna és prof. Stefan Lengyel - pedig személyes bizonyságukkal igazolják, hogy a kiállítás mottója - miszerint „ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére” - nem csak egy frázis.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, a színes felhozatalban bármely korosztály megtalálja számítását. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

  • hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuning kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye
  • Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show
  • Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
  • Classic Automobil Show - restaurált / átépített klasszikus autók
  • Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók
  • Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
  • Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből
  • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak!

 

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása:
március 24-25: 9:00-19:00 óráig március 26: 9:00-18:00 óráig.

AMTS hivatalos megnyitó, sajtótájékoztató és élő show:
március 24 (péntek), G-Pavilon, 13:00 órától


További információk:

www.amts.hu

Autómárkák, importőrök kiállítása:
http://www.amts.hu/hu/programok/automarkak-importorok-kiallitasa-82

EV-GreenTech Zone:
http://www.amts.hu/hu/programok/elektromos-auto-kiallitas-85

SUV Kiállítás:
http://www.amts.hu/hu/programok/suv-kiallitas-86

Kabrió Kiállítás:
http://www.amts.hu/hu/programok/kabrio-kiallitas-88

Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás:
http://www.amts.hu/hu/programok/magyarok-a-vilag-jarmugyartasaban-87

Facebook:
www.facebook.com/carstyling

Videóanyag:
https://www.youtube.com/channel/UCD37vqm6Gw5_2cDqPiMFCRg

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top