• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szombathely után... a gyerekekre figyelünk

A North Racing Team párosa, Erdélyi György és Dredán György a Budapesti Nagy Sportágválasztón mutatja be az érdeklődőknek mi is az a Rallye sport.

A páros és a frissen beszerzett Suzuki Swift-el még alig van túl a Szombathely Rally-n, mégis fontos hogy ezen a rendezvényen megjelenjenek.

 

 

Az autó következő versenyre való felkészítése helyett, inkább Sportágválasztó?

Szó sincs erről, minden a maga idejében el fog készülni, az autó is a következő megmérettetésre és mi is az újabb kihívásra, de ezen az eseményen kötelességünknek érezzük, hogy kinn legyünk.

Véleményem szerint gyermekkorban jön meg az érdeklődés és adott esetben a szerelem egy-egy sport iránt.

Mivel itt a látogatók túlnyomó többsége gyermekkorú és a Rallysport igen ritkán szerepel a vezető médiákban, aránylag nehezen elérhető a mindennapokban mivel a labdarúgással szemben ez a sport nincs jelen a legkisebb faluban is, ezért fontos hogy ilyen fiatal korban bemutathassunk szeretett sportunkból egy darabot azoknak, akik fogékonyak a technikai sportokra.

Hogyan tervezitek a sportág bemutatását? Mivel tudtatok készülni így bő egy héttel a murvás versenyetek után?

2013-ban már egy alkalommal részt vettünk a Sportágválasztón, a szervező megkeresésére, már akkor megtetszett az amiről ez az egész tulajdonképpen szól. Sajnos tavaly választanunk kellett, a rendezvény időpontjában volt egy verseny, amin a szerződéseink értelmében rajthoz kellett állnunk, nem volt mese. De most készültünk, hogy mindenképp itt lehessünk.

Összeállítottunk egy képekkel is illusztrált, színes kis írásos anyagot, ami könnyen áttekinthető a gyermekek és az érdeklődők számára. A helyszínen az autó mellett a sátorban egy kis monitoron megtekinthetik az eddigi versenyzői pályafutásunk alatt készült belsőkamerás videó felvételeket, illetve a helyszínen a navigátor és jómagam az összes sportágunkkal kapcsolatos kérdésre nagy örömmel választ adunk.

Köszönöm az interjút. Reméljük hogy sok figyelmet fordítotok az autósportok felé, lássuk legutóbb készített Szombathelyi belsőkamerás felvételeiteket.

Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása

Art Deko Line Kft. – A szín vonala

Formula - Autósportmagazin

Ωmega Transz Kft.

Olajszer-Tech Kft.

Hauser – Kerékpár Magyarország

Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat!

PRINT Profi

KZ Invest Kft.

North Racing

Kovács Daru Kft.

Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt

IEJ Zrt. – Így élj jobban

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top