• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Livewire Team örömautóztatásra készül Szlovákiában!

Csapatunk, a Livewire Team meghívást kapott Szlovákiába, Komárnoba a III. Komálom Gyerkőcfesztiválra, melynek keretein belül megrendezésre kerül a sport- és versenyautók kiállítására május 28-án.

 

A rendezvényen két pilótánk, a Drift szakágban jeleskedő Szentgyörgyi Fanni és a Rally szakágból érkező Varga Zoltán képviseli majd a Teamet. Versenyzőink minden alkalmat megragadnak az élményautóztatásra, hiszen Fanni a Drift rendezvényeken ismerősöket, barátokat, támogatókat ültet be a BMW jobb oldali ülésébe, illetve soha nem mond nemet, ha beteg, vagy hátrányos helyzetű gyermeknek vagy embertársainknak történő örömszerzéséről van szó. Élen járó patriótája volt a tavalyi évben megrendezett „Mindig adj vissza valamit” névre keresztelt jótékonysági élményautóztatáson is.  

Varga Zoltán szintén kiemelkedő az effajta rendezvényeken, hiszen a minden évben megrendezésre kerülő „Örömautózás a beteg gyermekekért” nevet viselő rendezvényen sokszor nem csak autóztatóként, hanem rendezőként is jeleskedik.

Csapatunk BMW E36-os versenyautója nem lesz jelen a programon, hiszen ebben az időben Bertus Balázs és Lovász Tibor a Borsodnádasd-Balaton Rallye Sprint - MARB futamon rója majd a kilométereket.

Fanni és Zoli versenyautója már 26-án, úton lesz Szlovákia felé, ahol a rendező, Juraj Kozma megfelelő helyet biztosít az autók elhelyezésére a jeles esemény kezdetéig, amit ezúton is köszönünk. A rendezvény keretein belül nem csak kiállítva lesznek a matricás autók, hanem a gyerkőcfesztiváltól 10 kilométerre fekvő Hetény repülőterén kialakított pályán zajlik majd az örömautóztatás.  

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., Chili Fitness 4 Csepel, Horváth Norbert E.V., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Nagoya Kft., Xlavina-Lavina Szerviz Kft.

 LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top