• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szentgyörgyi Fanni – Két bajnokság egy hétvége alatt

A hétvégén, Taszáron rendezték meg az Adria Drift Series első és a DRIFTED.HU második futamát, amelyen a Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni is rajthoz állt. Rengeteg új tapasztalatot szerzett és levonta a kellő konklúziókat.

 

 

Szia, Fanni! Mesélj, kérlek a hétvégi kihívásról. Hogyan sikerültek a kvalifikációk?

Sziasztok! Vasárnap reggel kilenctől kezdetét vették az edzések délután négy órától pedig a kvalifikációk. A magyar bajnokságban nem sikerült jól teljesítenem a kört. Ez után felszívtam magam és a Horvát kvalifikáción nagyin szép kört autóztam. 16 indulóból a 7. helyre tudtam magam bepozicionálni.

Levontad a kellő konzekvenciákat?

Fáradtan, betegen elérkezett a hétfő, sajnos teljesen szét voltam esve, de hogy miért azt nem tudom. Nem voltak jók a köreim. A kocsi beállításain javítanunk kell, mert valószínűleg nincs jól beállítva a futómű és nekem is többet kellene gyakorolnom, mert kevésnek érzem. Időközben AC pumpát ki kellet cserélnünk.

Milyen eredménnyel zártad a versenyhétvégét?

A magyar bajnokságban 13. helyen végeztem. Az Adria Driftben hősiesen végigküzdöttem mind a két kört Ifj. Zángó Zoltán ellen, aki idén vezeti a pontversenyt a magyar bajnokságban. Nem volt könnyű dolgom. Összességében nagyon tetszett a külföldi rendezők hozzáállása, szokásai, teljesen másképp csinálják, mint az itthoniak.

Következő állomás?

Sok helyen leszünk láthatóak a következő hónapokban. Annyit elárulok, hogy érdemes figyelni a facebook oldalunkat!

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok a továbbiakban az egész csapat nevében!

Igazán nincs mit, én is köszönöm és természetesen köszönöm mindenkinek, aki segítette a hétvégét! Skuta Dávidnak köszönöm a remek fotókat!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., Chili Fitness 4 Csepel, Horváth Norbert E.V., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft.

 LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top