• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Szentgyörgyi Fanni – Kellett, hogy tisztán lássak!

A Livewire Team Driftere, Szentgyörgyi Fanni a 2017 Évi Magyar Drift Országos Bajnokság előtti utolsó edzésén vett részt. Természetesen a helyszín, mint mindig Tököl volt.

 

 

Szia, Fanni! Sikeres volt az edzés?

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy eredményes volt, hiszen az időjárás kedvezett számunkra, ez megmutatkozott a gumi fogyásán is. Az autón jöttek elő apróbb hibák, amelyeket orvosolni kell még a héten. Állítottunk a BMW elején, de még mindig nem az igazi, illetve a kipufogórendszer is még cserére vár.

Ha jól tudom, akkor volt egy régóta várt utasod! Mesélj róla kérlek!

Igen, jók az információid! Csapatunk névadó támogatójának lánya, Luca beült mellém és végre megautóztathattam. A szervizparkba visszaérkezésünk után ki sem akart szállni, nagyon élvezte. Úgy érzem, hogy mindkettőnknek maradandó élmény volt.

Felkészültél a Sebesség Fesztivál Drift versenyére?

Meglátásom szerint igen, de ez majd élesben eldől és már nem is kell sokat várni, hogy kiderüljön. Már most kezdek izgulni a jövő hét miatt, de ez nálam már megszokott.

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok a közelgő kihívás legyőzéséhez!

 

Köszönet a fotókért Dudovics SportFotónak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

 

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., WSW Proding Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Ks Team Consulting Kft., CAD Server Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Berger Transport Kft., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., Chili Fitness 4 Csepel, Horváth Norbert E.V., Rio Lámpastúdió Kft.

 LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. március 23., szombat

    Az Esztergom Rally-val melegít a szezonnyitó ERC futamra Osváth Péter Nehéz évet hagyott maga mögött Osváth Péter, aki idén a 11. Esztergom Nyerges Rally-n tesztel először a Skoda Fabia R5-tel. Idén az első éles megmérettetés április 12-14. között vár Osira,…
  • 2024. március 22., péntek

    Az Eurosol RS Skodájával indul idén a Német–Németh páros A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat. Tavaly a Mikulás Ralin…
  • 2024. március 18., hétfő

    Turán Frigyes navigátora 2024-ben Zsiros Gábor Magyar Országos Rallye Bajnokság „Mindkettőnknek cél egy magyar bajnoki cím” 8 év közös versenyzés, majd 7 év szünet után ismét Zsiros Gabi navigál Turán Fricinek a 2024-es Magyar Országos Rallye…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top