• Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás

Fantasztikus Hajdúszoboszlói hétvége volt…

Szentgyörgyi Fanni az V. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és DRIFT bemutatón vett részt. A Livewire Team versenyzője, Simon Anikó meghívásának eleget téve osztotta és gyűjtötte az élményeket.

 

 

 

Fanni, milyen hangulatban telt a Hajdúszoboszlói hétvége?

Pont olyan jól sikerült, amennyire vártam! Nagyon jó volt a hangulat, minden korosztálynak voltak programok. Felvonulással nyitottuk meg a rendezvényt, rendőri felvezetéssel gurultunk végig a városon. Este sztárvendégként Dér Heni lépett fel, aki mögött volt szerencsénk táncolni, hála Simon Anikó szervezőnek és a csapatomnak. ? Emellett Brazil show, Dj, és tűzzsonglőrök biztosították a jó hangulatot.

Mikor érkeztél?

Az autóm csütörtökön, mi pedig péntek dél fele érkeztünk a csapatommal.

Milyen fogadtatást kaptál?

Nagyon sok kedves szót kaptam, mindenki barátságos volt. Sok új embert ismertem meg. Szuper csapat kovácsolódott össze.

Milyen élményekkel gazdagodtál?

Napokig tudnék mesélni, azt gondolom. Vezettem kamiont a terep ügyességi pályán, ezúton köszönöm Kovács Pál - Rezsőnek, óriási élmény volt keresztbe menni egy nagy szörnnyel. Részt vettem a felni tartó versenyen Anikó és Speaker Zima segítségével, ahol 2. helyen végeztem. Livewire Team és Simon Mb Trade összefonódásával létrejött csapat a 2. helyet érte el a Kamionhúzó versenyen. A szombati Drift bemutató fantasztikus volt, a sok taps, újongás, integetés, óriási adrenalint adott. Nyaralók, lakók mind - mind kilátogattak, rengetegen voltak!

Jövőre újból?

Ez nem kérdés, ki nem hagynám! Nagyon sajnáltam, hogy haza kell jönni. Fejet hajtok Simon Anikó szervező, versenyző társam, barátnőm előtt, hogy ezt a szuper rendezvényt összerakta! Le a kalappal a segítői előtt is, hogy 110 %-on teljesítettek. Rekordot döntöttek, több mint 150 kamion jelent meg. A kamiongyorsuláson is megdőlt a tavalyi rekord, idén 51 kamion állt rajthoz!

Hálás vagyok, hogy itt lehettem, jó buli volt. És nem utolsó sorban megláttam a szépet a kamionokban. ?

Köszönet a képekért Gacsal Zitának!

Csapatunk energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Livewire Energy Kft., LiveWire Team, FarkasTent and Event Kft., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft., Wellness-Info Kft., www.versenyfelszereles.hu, Admagic Kft., Holiday Hotels Kft., Mp-Sped Kft., Hajduk Építő Kft., Globál-vill Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Motul.hu., Panyolai Pálinkák., Tomtoys Kft., Játékvár.hu, 3D floor Padlodesign, Vertexpont Bt., Simon-MB Trade Kft., Simon gumisműhely., Euro Pet Hungary Kft. , Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Fitness 5 & Gym.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

 

Facebook Oldal

Tetszik? Töltsd le!

Sajtóanyag küldés

Kérjük felirat nélküli képet mellékeljenek! pirirc[kukac]pirirc.hu

ORB - Rallye 1 Hírek

  • 2024. április 11., csütörtök

    A legtöbb pontot akarják elhozni Velenczeiék Veszprémből! 2024.04.12-14. – 30. Veszprém Rally – beharangozó Tavaly és azelőtt is a dobogó harmadik fokán fejezte be a szezont a Velenczei Ádám – Vánsza Zsolt páros. Idén még motiváltabbak, hogy…
  • 2024. április 10., szerda

    Veszprém Rally: A kedvenc versenyével nyitja az ORB szezont Osváth Péter Már csak két nap és kezdetét veszi az idei ORB szezon, ugyanis április 12-14. között a veszprémi murvás pályákon bizonyíthatnak a versenyzők. A háromnapos futamon természetesen Osváth Péter és navigátora,…
  • 2024. április 10., szerda

    Pistiék az Opel mellett tették le a voksukat… A Molnár Pisti – Novák Balázs kettős mindig meglepi a nagyközönséget. Veszprémben ismét egy új típust választottak a srácok, ami nem más, mint egy Opel Corsa Rally4-es versenyautó. „Az egész…

Médiapartnerek

amc.pngdrifted.pngdrifting.jpgfonix.jpghajoka_200x100.jpgrallyfotok.pngrc.jpgsimfans.jpgstamas.jpgw_MTI_200x100.jpg
Go to top